2777
2789
عنوان

عکس خونه هاتونو بزارید کیف کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 53 پست
درسته شیرینه ولی خیلی شیطونن و همش در حال ریخت و پاش

مهم نیست بابا

یه دورانه میگذره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شدن دو سال

من پسرم یکسال و دوماهه واقعا کلافه م دوقلو خیلی صبوری میخواد خدا قوت خداحفظشون کته

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من پسرم یکسال و دوماهه واقعا کلافه م دوقلو خیلی صبوری میخواد خدا قوت خداحفظشون کته

مرسی عزیزم،همچنین پسر گلتو

صبر و تحمل و توان خیلی زیاد میخواد،که من یه وقتایی واقعا کم میارم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
دوتا پسر شر و شیطون

یه خواستگار داشتم با برادرش دوقلو بودن، یادمه باباشون تعریف میکرد تا ۶ سالگی هر مهمونی دعوت میشدن رد میکردن چون دلشون نمیخواست شرمندن صابخونه شن 

فکر کن اینا رو‌تو جلسه اول تعریف میکرد😂

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دلم بچه دو قلو خواست😍😂ایشالا سلامت باشن ایشالا منم زود برم سر خونه زندگی خودم بعد دوسال اقدام کنم ...

عزیزم😄😍سخته ولی ایشالا قسمتت بشه چون دوست داری

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨