2777
2789
عنوان

عکس خونه هاتونو بزارید کیف کنیم

1147 بازدید | 53 پست

من بخاطر دوقلوهام اکثرا خونم بهم ریختس

قبل اینکه بچه بیارم خیلیییی تمیز بود همچی🥲خسته شدم از بهم ریختگی

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

باورت میشه الان دارم خونه تمیز میکنم😪همین الان اشپزخونه رو شستم اومدم تو حال کمرم شکست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه الان دارم خونه تمیز میکنم😪همین الان اشپزخونه رو شستم اومدم تو حال کمرم شکست

من انقد خستم و بدنم بی جونه که حوصله تمیز کردن ندارم

دوس داشتی عکس بزار لذت ببریم😄

من انقد خستم و بدنم بی جونه که حوصله تمیز کردن ندارمدوس داشتی عکس بزار لذت ببریم😄

اصلا در مرحله لذت بردنی نیس همه چی کله همه😂

چند سالشونه دوقلوها؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خسته نباشی دلاور

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐉' 

خسته نباشی دلاور

قربونت ممنون😄

واسه من دو قلو نیست ولی بدتر هستن۴ نفر هر لحظه مدام در حال ریخت و پاش هستن

اخ گفتی،دوقلوهام به کنار،شوهرمم بحثش جداس،یکی باید پشت سر اون راه بره جمع کنه

اخ گفتی،دوقلوهام به کنار،شوهرمم بحثش جداس،یکی باید پشت سر اون راه بره جمع کنه

این دیگه بب انصافیه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.