سلام جواهرجان
خدا رو شکر سلامتی
من قبلنم یه بار مفصل واست گفتم
اما بازم میگم
با توجه به روحیات شوهرت و با توجه به سن شوهرت که تغییر پذیری توی این سن خیلی سخته شاید تنها چیزی که میتونه آرومش کنه و واقعا بهش قدرت بده که توی رفتاراش تجدید نظر کنه رفتن تو به سمت معنویاته
نه جوری که خودت بدتر زده بشی
نرم نرمک طوری که به جونت بچسبه سعی کن قدم بزاری توی این مسیر
من خیلی احتمال میدم این قضیه روی همسرت تاثیر بزاره
آخه قبلنم گفتم دیدم زن و شوهری که شرایط شما رو داشتن و خانوم گذشته خوبی نداشت اما به مرور که خانوم معنوی شد شوهرشم تغییر کرد
البته جواهر جان یه سرّ عجیبی توی این مطلب هست
اونم اینه که طبق آیات و روایات کسی که رابطشو با خدا اصلاح کنه خدا هم رابطه اونو با مردم اصلاح میکنه
یعنی تو در عمل به هدف حل اون مشکل کار خاصی نکردی و هدفت ارتباط با خدا بوده اما خدا از اون طرف نظر رحمت بهت میندازه و توی مشکلاتت گشایش ایجاد میکنه
میشه خواهش کنم برای شروع اینکاری که میگمو انجام بدی؟
جواهرجان تو از گذشته ت پشیمونی و دیگه هیچوقت نخواستی و نرفتی سراغ اون روزا و دیگه اون اشتباهات رو تکرار نکردی
تو برای باز شدن سیل رحمت خدا توی زندگیت نصف بیشتر راه که همین پشیمونی و عدم بازگشته رفتی
دو تا قدم کوچیک اما خیلی خیلی خیلی مهم دیگه اگه برداری ان شاءالله باز میشه اون مسیر
در واقع عشق به همسرت و ازدواجتون بود که ناخودآگاه این عدم بازگشت به گذشته و پشیمونی رو در تو ایجاد کرد
حالا بیا و فقط نیتتو تغییر بده
این دفعه در محضر خدا اظهار پشیمونی کن
یعنی فقط برای خدا و برای اینکه در محضر نگاه خدا اون خطاها رو مرتکب شدی اظهار پشیمونی کن
تصور کن انگار شرمنده ای از اینکه وقتی کسی که خیلی دوسش داشتی تو رو هنگام گناه دیده و تو الان خیلی در برابرش خجالت زده ای
اینجوری این حس رو در خودت تقویت کن و با این حس با خدا حرف بزن و اظهار پشیمونی و توبه کن
حالا قدم مهم بعدی اینه که باید اثر اون آلودگیهایی که اون کار گناه توی مسیر زندگیت مثل مانع و سد روی هم انباشته شده رو از بین ببری
همونطور که اگه آب توی مسیر حرکتش با مانع مواجه بشه حرکتش قطع یا کند میشه ، گناههای ما آدما هم دقیقا همین اثرو توی زندگیمون میزاره
خیلی وقتا یه گره ها و مشکلاتی میفته توی زندگیمون که نمیدونیم از کجا داریم میخوریم
در حالی که اگه تلاش کنیم همون موانعی که حواسمون بهشون نیست رو از بین ببریم شرایطمون بهتر میشه یا کاملا درست میشه
حالا راه از بین بردن این موانع استغفاره
مداومت به ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه
همراه با توجه نسبت به اون خطا و حضور قلب در محضر خدا
اگه بتونی شب توی خلوت و سکوت یه گوشه بشینی اینکارو کنی که چه بهتر
اگه نشد بشینی همونجور توی رختخواب با توجه و تمرکز بگو
در طی روزم زمانهایی که اذان گفته میشه بهتره
ولی در کل هر زمان که حسش اومد و تونستی بلافاصله انجامش بده
هر موقع که باشه خوبه و اثر داره اما اون زمانها بهتره
همین دو قدم
نیتتو به سمت خدا تغییر بده و الهی کن
موانع رو بردار
حالا یه سری کارای دیگه م هست که انجام بدی چه بهتر
رد مظالم یه پولیه مثل صدقه اما نیتش از بین رفتن آثار همون خطاها و در واقع همون موانعه
رد مظالم بده
صدقه بده
خدا رو شکر همسرت شرایط مالی خوبی داره گوسفند قربونی کنین برای نیازمندا طوری که هیچیش به خودتون نرسه و صفر تا صدش برای نیازمندا باشه
عجیب اثر داره نذر قربونی برای نیازمندان در جهت رفع مشکلات
حتی خیلیا حاجات محال گرفتن از اینکار
جواهرجان تو همه راها رو رفتی
بیا و این راهم برو
در خونه خدا رو بزن این دفعه...