2777
2789
عنوان

شما سردتون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 101 پست
اره خیلی بهتره من گفتم هیچی نمیخوام ازتون جدا شیم اونا میگفتن خسارت بده تا طاتقت بدیم منم طلاهارو بر ...

میتونسی حتی مهریه بگیری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی مثل ما نیست ما شبا کولر روشن نمیکنیم چون بچه هام عادت ندارن حتی پتو هم رو خودشون میندازن اگه روشن باشه تا صبح مریض میشن ولی روزا  کولر کار میکنه شاید بگی چرا

چون ما خانواده سرمایی هستیم  بجز همسرم

اگه یکساعت کولر کار کنه زود همه میگن خاموش کنید یخ کردیم

برا مشکل همسرمم پنکه دیواری زدیم تو اتاق

سلام خوبی دختر کجایی

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

کاش میتونستیم ازش خبردار بشیم.فکرم هزار جا رفتهنکنه اتفاقی افتاده لااقل هفته ای یه بار میومد یا در ر ...

بدی شوهر شکاک و کنترلگر داشتن اینه که هر لحظه جون اون زن در خطره ، و همه هم اینو میدونن 

منتها اصرار دادن به موندن و درست کردن آدمی که نمی‌خواد عوض شه