2777
2789
عنوان

بارداری مامان اولی 🦋🍭

294 بازدید | 48 پست

سلام خانمای گل مهربون و زیبا .

من سه سالی میشه عروسی کردم و خونه خودمم.۲ سال و نیمم عقد بودم.در شرف ۲۴سالگی ام 😌.

خونه ای که توش زندگی میکنیم واسه خودمونه .شرایط مالی متوسطی داریم .

همسرمم خوبه خدارو شکر .گاها کوتاهی هایی داره یا بحث و دلخوری بینمون پیش میاد ولی مشکل خاصی نیست و فوری رفع میشه .

اهل دود و دم و ...نیست ..بالا پایین زیاد داشتیم ولی خدارو شکر .همسرم ۳۴سالشه از سن بچه بازی و خامیش گذشته .بنظرتون الان وقت مناسبیه واسه بارداری یا صبر کنم هنوز؟

اگه بخوام اقدام کنم قبلش چه کارایی نیازه انجام بدم دکتر زنانی چیزی؟!

یا در کل برای یه بارداری و اقدام خوب چه کارهایی باید انجام بدم 🦋🌼

ممنون میشم راهنمایی های بارزشتون استفاده کنم 💋

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال کارای کنکور و ‌..ام که درس بخونم اگ خدا بخاد .در حال حاضر نه .

میتونی هم به درست برسی هم بچه؟ 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

خودت استقلال مالی داری؟

استقلال مالی خودت چیه؟؟؟؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خودم مشکلی ندارم .ولی انقدر توی نینی سایت یسری چیزا دیدم ادم میترسه یکم ..

بنظرم سن جفت تون مناسبه و هم شرایط دیگه اگه میتونی و می‌دونی جلو پیشرفتت گرفته نمیشه خوبه

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

کار درستیه اومدی اینجا نظر میگیری بچخ بیاری یانه!!! 

همینی ک برات نوشته استقلال مالی این خودش مجرده و هنوز پشت کنکوره هییییچ پوخی هم نشده🤣و از تو بااین همه نمونه های خوشبختی که گفتی استفلال مالی میخاد🤣🤣🤣

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

اگر میخوای درس بخونی نهیا بچه یا درس

درسو که باید ادامه بدم .

ولی چون از عقدو عروسیمون زمان منطقی گذشته و همسرم میخاست گفتم بهش فکر کنم

کار درستیه اومدی اینجا نظر میگیری بچخ بیاری یانه!!! همینی ک برات نوشته استقلال مالی این خودش مجرده و ...

من سنم از ایشون کمتره به وقتش به جایگاهی که باید میرسم و اینم میدونم برای اینکه یه نسل درست بار آورد باید خود آدم به جایگاهی رسیده باشه ؛ بچه ازدواج و هر چیز دیگه ای نباید مانع پیشرفت شخصی خودمون بشه 😊

کار درستیه اومدی اینجا نظر میگیری بچخ بیاری یانه!!! همینی ک برات نوشته استقلال مالی این خودش مجرده و ...

نمونه خوشبختی با همسرش آدم باید جدا از پدر مادر همسر و فرزند خودش و برای خودش دستاوردی داشته باشه! 

بلاخره هستن کسایی که تجربه بارداری داشتن یا شرایط مشابه یا اینکه کلا بتونن راهنمایی کنن .

تصمیم اخرو ادم خودش میگیره 

دوس داشتم تجربه هاتون راهنمایی هاتون بشنوم و تک تکشون باارزشه 🤍🌼

دندون پزشکی برو 

دکتر زنان هم همینطور، ممکنه معاینه‌ت هم کنه پس اماده باش

چکاپ برات مینویسه خون و ادرار 

بعدا جوابو میبری قرص و مکمل تجویز میکنه مثلا ویتامین دی اسید فولیک اینا 

بگو برای همسرمم ازمایش بنویس از همین الان بدونید چی به چیه

سونو تخمدان و رحمم احتمالا بنویسه وضعیت تخمدانها بررسی شه 

برای اقدام هم ناحیه رحم‌ ، زیر ناف و پهلو رو روغن زیتون گل سرخ سیاهدونه و .. میتونی بزنی گرم بمونه 

دیگه پیاده روی و .. هم‌خوبه تو برنامتون باشه

چیزای مضر کارخونه ای مثل چیپس و پفک و شیرینی و .. هم کمتر کن 

بنظرم وقت مناسبیه سن همسرتم اخه بالاتر میره تا اقدام نتیجه بده و ۹ ماه هم دوران بارداری و .. دیگه ۳۶ ۳۵ سالش میشه