2777
2789

واجرا بکش خب من الان کل دندونام ناابود اما دکتر با تراش قالب و ..‌ درست کرد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونش صاف صاف شده هیچی ازش نیس

الان من دوتا دندونام از ریشه دراومدن دکتر برام ب جای ایمپلنت ی کار دگ انجام داد پایه گذاری کرد ی پیچ گذاشته فعلاروکش نکرد پیچم ک جای خودشو محکم کنه روکش میکن 

مثلا هزینه ایمپلنت ۲۰ 

من این کارو با ده انجام دادم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ریشه داشته باشه درست میشه 

جسارتا برادرت دخانیات مصرف می‌کرده؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

درست میکنن 

عزیزم اگه تهران یا کرجی میشه اسم دکترت رو بگی؟

ن کرمانشاهم