2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک تهش جهنم میرم زودتر یادیرتر فرقی نداره

این فقط نظر شماست

شاید جهنمی نبود‌...خیلی شاید های دیگه 

ببین عزیزم الان گوشی رو بذار کنار 

آب خنک بخور و کمی بخواب 

این روز ها هم میگذرن

هر چند سخت

این فقط نظر شماستشاید جهنمی نبود‌...خیلی شاید های دیگه ببین عزیزم الان گوشی رو بذار کنار آب خنک بخور ...

نمیخوام بگذره چجوری بگذره نمیگم ادم باید تو کاخ زندگی کنه ولی ایکاش حداقل یکم وضعیتم بهتر بود

من هر موقع اومدم واسه یچیزی خوشحالی کنم یهو ب بدترین شکل ضربه خوردم حاضرم اعذابو تحمل کنم ولی این دن ...

شایداون چیزایی که فکرکردی باعث خوشحالیته بعداباعث عذابت میشدتوحکمت خداشک نکن بسپاربه خداببین چجوری به موقع همه چی درست میشه محاله خداجواب صبراتونده شماصبرکن درمقابل مشکلات بهت قول میدم به قشنگترین جاهاشم میرسی

فکر نمیکنم برعکس هرکسی مشکلات خودشو داره حتی شاید بدتر ولی شکلاتی که من دارم واسه درک کردنشون باید چ ...

حق داری من نمیدونم چقدر آدم معتقدی هستی 

ولی میگذره چه خوب چه بد میگذره 

این دنیا اصلا واقعی نیست خودت نگاه کن دور ور چی واقعیه 

هیچی 

فقط خدا و خدا 

تو یه روز میخوای بری ما همه‌مون میریم با بار های که بستیم 

همینجوری بار مون سنگینه چرا با نامیدی و خودکشی بد تر کنیم حتی ثواب صبر و تحملی که داشتی و از بین ببری

یا علی

کاش میشد بخدا از خدام بود

يكم صبر ايران با اسراييل جنگش شروع شد برو بجنگ 

كسي كه خودكشي ميكنه جهنمي ابدي هست 

دو گروه ابدي هستن يكي مشركين يكي هم كسايي كه از خدا قطع اميد كردن ( كسايي كه خودكشي ميكنن مصداق همينن )

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
حق داری من نمیدونم چقدر آدم معتقدی هستی ولی میگذره چه خوب چه بد میگذره این دنیا اصلا واقعی نیست خودت ...

تهش جهنمه هیچکس نیست بهشتی باشه من اصلا میخوام برم جهنم حداقل میرم اونجا تاوان کارامو پس میدم