2777
2789

سلام شبتون بخیر . 

لیسانس حقوق دارم ولی خوب بیزینس خودمو دارم که از لحاظ درآمدی واقعا خوبه یه ماهایی تا ۸۰ و ۹۰ میلیون هم درآمد دارم .

از لحاظ مالی احتیاجی به آزمون دادن ندارم ولی مامانم و بابام خیلی دوست دارن من وکیل بشم.

روزی نیست مامانم نگه که  برو منبع بخر واسه آزمون بخون من حتی رشته تحصیلیم هم بخاطره علاقه خانوادم برداشتم .

نمیگم نسبت به رشتم بی علاقم ..... نه اتفاقا همه درس هارو با بالاترین نمره ها قبول میشدم و استعداد وکالت هم دارم خجالتی نیستم به واسطه کار هم جامعه رو خوب شناختم و میتونم از پس خودم بر بیام 

ولی راستش میترسم از آینده وکالت . میگن اشباع شده و از طرفی از ریسک کردن میترسم که برم سمتش 

شما تو اطرافیانتون وکیل دارین وضعشون چطوره؟ 

به نظرتون چیکار کنم تو این شرایط برم سمت آزمون یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ما یکی از آشنا هامون وکیله درآمد خوبی دارن ولی نه ۹۰ تومن

حتما باید شناخته بشی که به جایی برسی

ولی راستش وقتی کسب   کار خوبی داری چرا بری وکالت

کسب و کارتو ول نکن تونستی آزمون هم بده

وکالت دیگه مثل قبل برو بیایی نداره بنظرم بچسب به همین کاری که داری تازه وکالت تو عمل خیلی سختی و فشا ...

ترسم از وکیل بی کار شدنه. 

ولی از ظرفی از ه دوره ایی هام کسایی قبول شدن که از لحاظ درسی خیلی از من پایین بودن . 

اره ما یکی از آشنا هامون وکیله درآمد خوبی دارن ولی نه ۹۰ تومنحتما باید شناخته بشی که به جایی برسیولی ...

متاسفانه برای خانوادم وکالت پرستیژ بالایی داره ‌. تو همه خانواده ها پزشکی الویت داره خانواده من وکالت . 

دیشب یکی از اقوام که پسرش تازه آزمون قبول شده مهمان بودن با اینکه از همه لحاظ کار من بالاتره ولی تو مقایسه جوری رفتار میشد که اون بالاتره .

خانواده من موفقیت رو تو این میدونن که من تا دکترا ادامه بدم تو دانشگاه تدریس کنم از طرفی وکیل هم بشم ‌

تو زمینه آموزش فعالیت دارم

موفق باشی.

در کنار کسب و کارت درس بخون برای آزمون وکالت

ببین باهم میتونی پیش ببری، اگه تونستی که چه بهتر اگه هم نتونستی بنظرم ببین حالت با کدوم خوبه همونو ادامه بده.

بنظرم  هر تصمیمی چه خوب چه بد یه سری تاوان ها برای هممون داره، اگه مثلا شغل الانتو انتخاب کردی برای یه مدت غر غر خانواده ات و همین مقایسه کردنا رو به جون بخر هر چند

خانواده هم کم کم کنار میان

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
متاسفانه برای خانوادم وکالت پرستیژ بالایی داره ‌. تو همه خانواده ها پزشکی الویت داره خانواده من وکال ...

عزیزم نظر من اینکه

متاسفانه درحال حاظر پرستیژ و جایگاه افراد بر اساس پولشون هست شاید ی چن سال اینجوری باشه که وای فلانی وکیله ولی خب پول مهم تره درحال حاضر

به هیچ عنوان کسب و کارتو ول نکن که بری سراغ وکالت حالا کنار بیزنس ات هم میتونی ادامه بدی درستو 

و در نهایت علاقه خیلی مهمه شاید چن سالی این برات مهم باشه که خانوادم میگن فلانی وکیله ولی اگر خودت علاقه نداشتی باشی از کار زده میشی مخصوصا وکالت که کار طاقت فرسایی هست 

و اینکه میشه بپرسم چه آموزشی دارین؟دقیقا چیکار میکنید؟