2777
2789
عنوان

مادرها واکسن یک سال و نیمگی

74 بازدید | 19 پست

تب واکسن یک سال و نیمگی معمولا اوجش تا چند ساعت بعد از تزریق واکسن هست ؟ من صبح ساعت نه و نیم زدمش 

الان چهارده ساعت میگذره 

بهش قطره  استامینوفن دادم بالا آورد 

الان تبش سبکه ممکنه  زیاد بشه ؟ چه قدر دیگه می تونم شیاف یرارم؟

بچه با بچه فرق داره

اگه دیدی بالا رفت شیاف بذار الان استامینوفن سر ساعت بده شب هم مرتب چکش کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرس این واکسن رو داشتم از یک سالگی همه اش روزها رو میشمردم ولی حالا زدمش دیگه بهتره

منم بخاطر استرس ۱۰روزه میگذره که نبردمش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم بخاطر استرس ۱۰روزه میگذره که نبردمش

حتما ببرش 

وقتی دیگه واکسن رو زدی استرست می خوابه 

الان یکی از مادرها گفته بود اصلا بچه اش تب نکرده 

شاید برای بچه شما هم آسون بود 

برو خودت رو خلاصه کن برای آینده اش و ایمنی بدنش و مدرسه اش واجبه

حتما ببرش وقتی دیگه واکسن رو زدی استرست می خوابه الان یکی از مادرها گفته بود اصلا بچه اش تب نکرده شا ...

اره حتمامیبرمش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پسرمنم واکسن داره دلم نمیاد ببرمش

واکسن چند ماهگی؟ حتما حتما ببرش اصلا پشت گوش ننداز. الان سرخک شیوع پیدا کرده بچه واکسن نزده باشه خطرناکه. همه ی دنیا زیاد شده تعداد مبتلاها ولی مخصوصا چون افغانستان خیلی زیاد شده برای ایران خطرناک تره.