2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم شوهرم دیگه کنارم نمیاد نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل کردن به معنای محبت و حمایت نه به معنای .......

میدونم 

من که بشدت حساس بودم 

زایمان کردم رفتم خانه پدرم تا پنجاه روز 

شوهرم آمد خانه پدرم میخواست نزدیکم بشه میگفتم فقططططط بدنمو ماساژ بده پراز خستگیم

بغل منظورش ناز و نوازش کردنه دستش و بگیره پیشونیش و ببوسه بگه میفهمتت عشقم تحمل کن روزای خوبمونم میر ...

کلا کلا تا دوماه سایه مرد باید به زن نخوره 

زایمان سزارین یعنی هندوانه به شرط چاقو

اخه یه زن زایمان کرده بدنش پردازدرده پراز خستگیه مثلا شوهر بغلش کنه که چی؟؟؟؟

ک با همون مهر و محبت و قدردانی همسرش، همون درد و خستگی‌ خانم کم بشه، واقعا واستون عجیبه این چیزها؟😐

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

بچه ها حالامن برعکس

ازبعد زایمانم خیلی آدم سردی شدم

اصلادلم نمیخواد شوهرم بیادکنارم بشینه چه برسه به بغل

خیلی ازین حال خودم بدم میاد امانمیتونم بااحساس باشم

قبل زایمان انقد پرانرژی و داغ بودم که درمقابلم کم میورد

چیکارکنم؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
ک با همون مهر و محبت و قدردانی همسرش، همون درد و خستگی‌ خانم کم بشه، واقعا واستون عجیبه این چیزها؟😐

خیلی عجیبه 

مااصلا بدمون میاد وقت زایمان مرد این اداهارو دور زن دربیاره

من بچه اخریم که زایمان کردم مرخص شدم اومدم خونه خواهرم آبگوشت درست کرده بود سفره انداخت من اروم اروم اومدم پاسفره نشستم شوهرم بزور غذا میخورد بعد چند روز که سرپاشدم ازش پرسیدم چرا اون روز خوب غذا نخوردی گفت چندشم میشد چون تازه زایمان کرده بودی

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
خیلی عجیبه مااصلا بدمون میاد وقت زایمان مرد این اداهارو دور زن دربیاره

نمیدونستم روابط و محبت بین زن و شوهر، اسمش ادا میشه😐 واسه شما عجیبه برای ما از نرمال هم نرمال ترِ

همین مهر و محبت بین زن و شوهر کمک میکنه زن افسرده نشه، زودتر بهبود پیدا کنه، بتونه راحت تر این دوران و پشت سر بزاره 

نشونه قدردانی و شعور مردِ 

آفرین دقیقا درست گفتیمن ۲۶ روز دیگه وقت سزارین دارم، از خانواده هامون دوریم چند وقت برای همسرم کلیپ ...

میگفتی خیلی دلت میسوزه واسه پسرت بیا مراقبت کن از نوه ات و پسرت تو کارها کمک کن 

میگفتی خیلی دلت میسوزه واسه پسرت بیا مراقبت کن از نوه ات و پسرت تو کارها کمک کن

بنطرتون آدمی ک اینجور حرف میزنه میاد کمک؟! بیادم دنبال دعوا درست کردنه

خداروشکر ک دوره ازمون