2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم شوهرم دیگه کنارم نمیاد نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 64 پست
بیشترشون میترسن چون هرگز اموزش لازم برای تغییر نقش فوری از همسری به پدری رو ندیدن کلاس های زایمان رو ...

آفرین دقیقا درست گفتی

من ۲۶ روز دیگه وقت سزارین دارم، از خانواده هامون دوریم چند وقت برای همسرم کلیپ و ویدیو و نکات و میفرستم بهش چند مدل غذا یاد دادم، کارهای مراقبتی و....

بعد دیروز با مادرهمسرم تلفنی صحبت میکردیم میگه کاش طبیعی بشی ۳ روزه سرپا شی پسر منو از کار و زندگی نندازی😐😐😐 وقتی یه زن ک خودش تجربه داره اینجور ساده نشون میده زایمان و از یه مرد چه توقعی میره!!!

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

عزیزم شش روزه حالا زایمان کردی چهار ساعت یه بار شیاف دیکلوفناک بذار 

بعداز ده روز گن طبی بخر ببند تا شش ماه

ما خیلی طول کشید شاید یکم مثل قبل بشیم یکم صبور باش من درکت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر تو ایمان کردی هااااااااا بغل یعنی چی؟؟؟؟؟؟من تا چهل روز نزاشتم شوهرم دستمم بگیره

بغل منظورش ناز و نوازش کردنه دستش و بگیره پیشونیش و ببوسه بگه میفهمتت عشقم تحمل کن روزای خوبمونم میرسه نگفت رابطه خشن که بخیه هاش باز شه وا چرا مردا رو پررو میکنین شما

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

آفرین دقیقا درست گفتیمن ۲۶ روز دیگه وقت سزارین دارم، از خانواده هامون دوریم چند وقت برای همسرم کلیپ ...

اصلا همین مدل زن ها نمیذارن مردسالاری ریشه کن بشه

فرهنگ ما حالا حالاااا هاااااا کار داره تا به جهان اول برسه 

خوبی هم زیاد داریم اما خوب بدی ها هم قابل چشم پوشی نیستن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بابا اون زن تیکه تیکه شده اونم سزارین اصلا هفت متری شوهرش نزدیکش بشه بخیه هاش باز میشن

عجب. خوبه همه چیزو ج... میبینین. از یه خانوم بعیده این تفکر!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آفرین دقیقا درست گفتیمن ۲۶ روز دیگه وقت سزارین دارم، از خانواده هامون دوریم چند وقت برای همسرم کلیپ ...

امان از مادرشوهرا

اماااااان

پدرشوهرم سه ساله فوت شده نوبتی میرن پیشش میخوابن بعد از غروب آفتاب باید برن

هفته ای یه بار حداقل شوهرم میره

من تنهام

گاهی م با بچه هام باهاش میرم

ماه پیش یه جراحی داشتم 

مامانم گفت بیا پیش خودم راحت ترم

خرج مون نیفته خونه ی شما

منم رفتم خونه ی مادرم

هی زنگ میزد خوب شدی نرفتی خونه ی خودتون

منم میگفتم عجله ای ندارم

میدونستم دردش چیه که شوهرم تنها میخوابه فک نمیکردم روش بشه بهم بگه

آخرش گفت آخه فلانی تنها میخوابه  

بعد به خاطر اینکه ماشین مون جا پارک نداشت موقع خواب میرفت خونه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

امان از مادرشوهرااماااااانپدرشوهرم سه ساله فوت شده نوبتی میرن پیشش میخوابن بعد از غروب آفتاب باید بر ...

واقعا رفتار و حرفاشون عجیبه... اینکه شما تنها بخوابی مهم نیست از نظرشون، ولی اینکه چند روزی ب خاطر دوران نقاهت شما نباشی و همسرت تنها باشه ب چشمشون میاد... بی انصافن دیگه چه میشه کرد

واقعا رفتار و حرفاشون عجیبه... اینکه شما تنها بخوابی مهم نیست از نظرشون، ولی اینکه چند روزی ب خاطر د ...

بی انصاف مال یه لحظه شونه

دختر کوچیکم سه سالشه زحمت ش زیاده

مامانم بیشتر به خاطر اون میگفت وایسا

بعد جاری در لفافه بهم گفت لوس و نازنازی هستی

ببین اگه فریزت جا داره چند مدل غذا درست کن فریز کن

حتی جوجه کباب آماده م خوبه

که زحمت غذا درست کردن نداشته باشی

اگه بتونی کسی رو هم بگیری روزی دو سه ساعت بیاد کمکت هم عالیه

حتی یه روز درمیون

ببین اگه فریزت جا داره چند مدل غذا درست کن فریز کنحتی جوجه کباب آماده م خوبهکه زحمت غذا درست کردن ند ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🥰، دارم همین کار و میکنم مواد کباب تابه ای گوشت و مرغ آماده کردم، برای سوپ سبزی و هویج آماده کردم، ب همسر کاچی یاد دادم. یه چندتا غذا هم درست میکنم پیشنهاد شما عالی بود

بقکر پرستار هستم 🙏🙏

مرسی از راهنماییت عزیزم🥰، دارم همین کار و میکنم مواد کباب تابه ای گوشت و مرغ آماده کردم، برای سوپ س ...

انشالله به سلامتی فارق شی

چهار مغز پودر کن برای تو کاچی ت

مکمل هات هم تا ۶ ماه بعد زایمان بخور