2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم شوهرم دیگه کنارم نمیاد نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چندنفر مخالفن. راست میگه باید دستشو‌بگیره یه بغل ساده . بیچاره نگفت که رابطه. دستشو بگیره بغلش کنه خودش ارزشش خیلی بالاست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

وای دختر تو ایمان کردی هااااااااا بغل یعنی چی؟؟؟؟؟؟من تا چهل روز نزاشتم شوهرم دستمم بگیره

😐😐عجیبا غریبا، چرا خب؟ آدم تو این دوران ب محبت و همدلی همسرش احتیاج داره 

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

شاید فک میکنه اینجوری برات بهتره نمیدونم چی تو سرش میگذره 

هر چی هست اینو بدون قطعا دوست داره فقط بلد نیس چجوری ابراز کنه همون گل و کادو هم نشونه محبته

باهم حرف بزنید همه این حرفارو بهش بگو نزار بین تون فاصله بیفته

مردای ایرانی واقعا لیاقت ندارن

دقیقا، جون و عمر و سلامتیتو بدی بره ، بدنتو پاره پوره کنی، واسه مردای ایرانی! اصلا نمی ارزه. حالا خود مردا بخاطر زنشون حاضر نیست انگشتش زخمی شه، چه برسه اینهمه تبعات جسمی و روحی و روانی و... 

بابا اون زن تیکه تیکه شده اونم سزارین اصلا هفت متری شوهرش نزدیکش بشه بخیه هاش باز میشن

بغل کردن به معنای محبت و حمایت نه به معنای .......

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وای دختر تو ایمان کردی هااااااااا بغل یعنی چی؟؟؟؟؟؟من تا چهل روز نزاشتم شوهرم دستمم بگیره

قرار نیست زن و ببرن بار جابه جا کردن 

تو این حال و شرایط شوهر کنار زن نباشه بقال سر کوچه باشه؟؟؟

مردا بعد زایمان زنشون خل و چل میشن تجربه ثابت کرده

بیشترشون میترسن 

چون هرگز اموزش لازم برای تغییر نقش فوری از همسری به پدری رو ندیدن 

کلاس های زایمان رو هم نمیرن 

خانواده اگاه هم ندارن ومردسالاری هم پابرجاست ووو

یهو یه نوزاد توبغلشونه و بقیه هم دارن تبریک میگن !!

مردا مثل بچه ها هستن اولش میکرخن 😅

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

میشه لطفا محبت کنید تاپیک کتاب مقررات رو گزارش بزنید ممنونتون میشم 🌹

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام عزیزم 

قدمش مبارک باشه 💖💖💕

قضیه ماشین چیشد؟؟ شوهرت بنام برادرشوهرت زو یا نه؟؟؟ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️