بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببینید من حدودا ۱۴۹ تومان برای ثبت نام ریختم بعد الان میگه که برای یک کد اختصاصی باید دوباره پول بریزی و می خوام ببینم که کلاهبرداریه یا نه حتی قبل ریختن اون پول هم کلی تحقیق کردم ولی الان باز دو دلم
هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد. کاربری دست دو تا دوست
اینا همش کلابرداریههم خودمون امتحان کردیم هم اطرافیان هیچ سودی برا شما ندارهیه مبلغی اول از شما میگی ...
شما بااین شرکت هم کار کردید ؟چون اگه شرکت را داخل گوگل سرچ کنید میاره و یکسریا ازش نتیجه گرفتند ولی برای این تاپیکی که زدم بخاطر این بوده قبلا مبلغی واریز کردم و الان دوباره برای چیز دیگه باز پول می خواهند بخاطر همین هم دو دل شدم
هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد. کاربری دست دو تا دوست
نه اشتباه کردی همون رو هم ریختی اینا متاسفانه پولو میگیرن بعدش میپیچوننت
نمی دونم دیگه خیلی دوست دارم مستقل شوم از یک طرفی هم اینجوری باید گرفتار شم باید بهشون بگم ببینم بازگشت پولو میزنن یا نه اونوقت دیگه می فهمم کلاهبرداریه یا نه
نمی دونم دیگه خیلی دوست دارم مستقل شوم از یک طرفی هم اینجوری باید گرفتار شم باید بهشون بگم ببینم باز ...
ببین من خیلی از این راها امتحان کردم ولی هیچوقت دنبال این چیزا تو مجازی نرو تو مجازی به راحتی نمیشه درآمد داشت یا باید کلاه برداری کنی یا خودت یه کار بسازی باید صبور باشی اگه صبور هستی برو سراغ یوتیوب ممکنه طول بکشه ولی بهترین کاره