2777
2789
عنوان

مهمان دوست داشتنی یا رو اعصاب

161 بازدید | 19 پست

سلام به روی ماه همتون🥰🥰

بارها تو همین سایت تاپیک زده شده بابت رفتار بد میهمان ها که خیلی هارو اذیت کرده 

من سعی کردم یه سری نکاتی رو بنویسم که وقتی کونه کسی دعوت میشیم و مهمان هستیم باید رعایت کنیم 

ممنون میشم شما هم اگر نکته ای دارید قید کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🟢آراسته برید

واقعا یکی از مهم ترین تشکر ها از میزبان به این برمیگرده که شما براشون احترام قائل بودید و مرتب و تمیز رفتید 

نیازی نیست لباس آلاگارسون بپوشید یا آرایش خلیجی بکنید همون لباس هایی که دارید رو تمیز و اتو کشیده استفاده کنید

🔵حتما جوراب یا صندل داشته باشید 

پا برهنه بودن اصلا جالب نیست 

آقایون که حتما جوراب رو میپوشن اما اگه شما خانوم ها کفشتان به صورتی بود که باید بدون جوراب باشید میتونید با خودتون صندل یا جوراب ببرید اونجا بپوشید

🟡هدیه بردن

اگه بار اول هست خونه کسی میرید یا خیلی وقته نرفتید ،بهتره که دست خالی نرید

حتی اصلا لازم نیست خرج زیادی بکنید 

میتونید تو خونه شیرینی بپزید مرتب و خوشگل توی ظرف بریزید یا از گل های توی خونتون قلمه بزنید تو یه گلدون خوشگل و تمیز ببرید

🔴صرف غذا

اگر دیدید غذای مهمان باب میل شما نیست اصلا بروز ندید و خودتون رو با چیز های دیگه توی سفره مشغول کنید 

تمیز غذا خوردن هم که خیلی اهمیت داره 

بعضی ها به قدری چندش غذا میخورن که اشتهای بقیه افراد سر میز رو هم کور میکنن

🟠اگه بچه کوچیک دارید که ممکنه تو تایم غذا اذیت بکنه می‌تونید از میزبان بپرسید که آیا غذا آماده هست یا نه 

بعد میتونید غذای فرزندتون رو قبل باز کردن سفره بدید ، هم بچه خوب غذاش رو میخوره 

هم اینکه موقع خوردن غذای پدرمادرش دیگه اذیت نمیکنه چون سیره و میره سراغ بازی و کار های خودش  

این رو گفتم چون واقعا دیدم که بعضی از بچه ها سر سفره خیلی اذیت میکنن و باعث اذیت بقیه مهمان ها هم میشن از بس جیغ و داد میکنن یا بهانه گیری میکنن

من چون ساکن جای دیگه ای هستم هر وقت میام ایران یه سر پیش فامیل های نزدیک میرم  بعد  برای بار اول رفتم خونه پسر خالم 

بعد خانومش بی دلیل شروع کرد جلو من با شوهرش دعوا کردن بحث کردن از اون به بعد دیگه خونش نرفتم پنج سال

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

من چون ساکن جای دیگه ای هستم هر وقت میام ایران یه سر پیش فامیل های نزدیک میرم بعد برای بار اول رفت ...

اخ اخ این هم نکته خوبی بود که گفتید 

در رابطه با رفتار میزبان هم حتما تاپیک میزنم

⚫️توی جمع دندونتون رو تمیز نکنید 🤢🤢

دیگران علاقمند به دیدن محتویات داخل دهن شما نیستن

حتما بعد صرف غذا تشریف ببرید سرویس و دندون هاتون رو تمیز کنید 

باقیمونده سبزی و..روی دندون واقعا جلوه بدی به چهرتون میده

⚪️یه نکته دیگه که اکثرا رعایت نمیشه خداحافظی ما ایرانیاس

مهمونی ها عمدتا تا 12 و نیم تا یک شب طول میکشه ،اکثر خونه ها هم آپارتمانی هستن 

با صدای بلند توی راهرو ها خداحافظی میکنیم واقعا باعث آزار همسایه ها میشه 

حالا ممکنه بگید خب یه شبه مهمون داریم 

ولی اگه هر همسایه ای این حرف رو بزنه تا آخر ماه دیگه روان و اعصاب نمیمونه 

پس سعی کنید حدالامکان توی خونه خداحافظی کنید