2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

هیچی پلو:)

اصلا موندم چی درست کنم 

می‌خواستم سوپ درست کنم حوصلم نیومد و دیر وقت هم شد 

الان هم احتمالا رشته پلو با کشمش بزارم با ماست بخوریم

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

8هیچی شاید تخم مرغ

اینقدر تازگیا تخم مرغ گذاشتم جلو بچه هام دیگه شرمندم

همش میپرسن غذا چیه چی پختی خور‌شت برنج ماکارونی

لعنت بهم صاحب کار بی رحم حقوق شوهرمو ندادن بازم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

8هیچی شاید تخم مرغاینقدر تازگیا تخم مرغ گذاشتم جلو بچه هام دیگه شرمندمهمش میپرسن غذا چیه چی پختی خور ...

ای خدا....

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

برای امضات فاتحه میخونم 🌹

فدات بشم عزیزدلم 

منم برای شماسرنمازدعامیکنم ان شالله گشایش میشه خواهرنگران نباش 

سوره کوثربخون هدیه به حضرت فاطمه 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

فدات بشم عزیزدلم منم برای شماسرنمازدعامیکنم ان شالله گشایش میشه خواهرنگران نباش سوره کوثربخون هدیه ب ...

فداتون الهی هیجوقت جلو هیچ بشری شرمنده نباشید🌹

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...