2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نیست حتی توکوچه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه چرا بخاطر گند بودن باباش بیافته گریه اگه نبود عذاب نمیکشید والا بچگیای ما هم گوه شد توش بخاط ...

کسی ک تجربه داره کاملا درک میکنه عزیزم 

برای ما حرف زدنش اسونه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

شماضربه نخوردین ازبحث پدرومادرتونمیزاشت مهمونی وعروسی برین؟

اصلا رفت و امد نداشتیم با فامیل عروسی دختر عمه ام لود کارت دعوت اوردن بابام پاره اش کرد نرفتیم مادربزرگمو بابام با هم همش دعوا داشتن ۲۰ سال رفت و امد با طایفه مادری نداَشتیم ولی عروسی همسایه هارو دعوت میشدیم بابام خودشم میاومد تو عروسی شاوش رقاصام میکرد تو خونه دعوا داشت و فامیل😂😂

باخواهرش رفته بودیم خونه برادرش

دوروز بحث داشتیم میگفت چرارفتی چرابه من قبلش نگفتی سگ ولگرد شدی بایدافسارتومحکم بگیرم تکون خوردی بزنم توسرت نبایدتوروآزادگذاشت 😭😭

اصلا رفت و امد نداشتیم با فامیل عروسی دختر عمه ام لود کارت دعوت اوردن بابام پاره اش کرد نرفتیم مادرب ...

وای مثل شوهرمن

باداداش من قهره 

با۳تاداداش خودش قهره

باهمه مشکل داره

ازهیشکی خوشش نمیاد

یکی باشه باخانواده من دوست باشه ازاوناهم بدش میاد

من میفهمم امثال استارتر چی میگن همدردیم

اره گلم منظورم ب شما بود ک درک میکنی و میدونی اسی چی میگه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

میدونم نباید بچه می یاورد ولی منظورم اینه الان باسرزنش کردن که چیزی عوض نمیشه

راست میگن تقصیرخودمه

بچه اولم خیلی زودبدنیااومداون زمان عقلم نمیرسیدبااین اخلاق چطوری میتونم زندگی کنم.بچه دومم هم ناخواسته بود

باخواهرش رفته بودیم خونه برادرشدوروز بحث داشتیم میگفت چرارفتی چرابه من قبلش نگفتی سگ ولگرد شدی بایدا ...

دلم میخواد روب روش بودم تا میخورد میزدمش 😐😑

پسرمو نمیذاشت خودم ببرم مدرسه یه کوچه فاصله داریم.پسرم گریه میکردمیگفت مامان همه میادجزمامان من.ولی ...

شوهر منم عین شوهرت خیلیییییی گیر میداد باورت میشه شش ساله ک ازدواج کردم هنوز اجازه جایی تنهایی برم نداشتم تا چن  ماه قبل خودمو ازش دور کردم باهاش سرد رفتار کردم اوف الان سه ماه  هست خدارو شکر خوبه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد