2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نیست حتی توکوچه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 69 پست

اگه از اول اینجوری بود ادامه دادن باهاش اشتباه و حامله شدن صد برابر اشتباه 

ادم میتونه اینده خودش رو خوب بسازه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراهمه یاد گرفتین که بگین چرا بچه آوردی ؟ الان داره در مورد شوهرش حرف میزنه نیومده اینجا که سر زنش ب ...

چون بجز خودش حتماروان اون بچه ها هم بهم ریخته از دست پدر دیوانه شون...چون اگه بچه نمیاورد راحت تر میتونست فرار کنه ازون زندگی......البته من نگفتم چرا بچه اوردی😁.ولی با اون هایی که این حرفو زدن موافقم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اینوبایدشوهرم بفهمه که نمیفهمه

بهش بگو والا ب پیر به پیغمبر. کسی چشمش دنبال زن شوهر دار نیست مگه اینکه اون زن خودش مشکل داشته باشه

پسران چند سال دیگه بزرگ میشن دیگه زورش نمیرسه 

خدا رو شکر دختر نداری ی نفس راحت کشیدم دوتا پسرن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خب درست نمیشد.جدا میشد....اما ب من ثابت شده اگه طرف بیمار روانی نباشه.صرفا بخاطر تربیت غلط اینطوری ش ...

ما تو زندگی دیگران نیستیم برا طلاق ولی برای بچه دار شدن حرفتونو قبول دارم بابام انگه شوهر ایشون بود فقط مامانم میتونست بازار و تنهایی بره ادما اصلا اصلا ادم بشو نیستن طرف سی سال خر بار اومده بعد زن چطور ادم کنه طرفو باز حیوون دستی میشه

چون بجز خودش حتماروان اون بچه ها هم بهم ریخته از دست پدر دیوانه شون...چون اگه بچه نمیاورد راحت تر می ...

بله درسته ادم اول سلامت روح و روانش رو کامل میکنه و ایمن میکنه ک ببینه در کنار یارش زندگیش بیمه هست  گارانتی میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من هم شکایت کردم.عوض نشدکه هیچ تازه سرکوفت اینکه توازم شکایت کردی به بقیه چیزااضافه شدوپدرمودرآورد

ادم نمیشن بابام هر بار دعواومیکرد تا یه ماه فیلم داشتیم میگم فیلم تو سریال ۳۰ قسمت تصور کن

خوبه.خیلی دوسشون دارهولی اوناهم زندانین دیگه

خب دردش چیه  چرا زندگی رو برای همتون جهنم کرده 

چراهمه یاد گرفتین که بگین چرا بچه آوردی ؟ الان داره در مورد شوهرش حرف میزنه نیومده اینجا که سر زنش ب ...

اون بچه چرا بخاطر گند بودن باباش بیافته گریه اگه نبود عذاب نمیکشید والا بچگیای ما هم گوه شد توش بخاطر بابام الان بزرگ شدم همش سر کوفت میرنم به بابام گند بزنن زندگی که مرد خونه بخواد خرابش کنن