2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نیست حتی توکوچه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری تونستی من هرکاری میکنم فرجی نمیشه

والا خیلی دعا کردم ، لطف خدا بود ، 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

خوش بحال مادرتونشماچندسالتون بودجداشدینجدایی برای شما حتمابهتراززندگی مشترک بوده

۱۵ سالی میشه تقریبا نه دیگه تاوان پدر و بچه میده سن ازدواجمون گذشت منو خواهر بزرگم نتونستیم سرکار بریم خواهر دیگمم فوت شد

باخواهرش رفته بودیم خونه برادرشدوروز بحث داشتیم میگفت چرارفتی چرابه من قبلش نگفتی سگ ولگرد شدی بایدا ...

ببین اینطور مردها دوست دارن..همیشه فرمانده باشن.ببین با زبون خوش خوب میشه...شاید بهت اعتماد نداره...اگه هم که شکاکه.باید درمان بشه....من دختر خالم بخاطر همین شک شوهرش با داشتن یه پسر میخواد جدا بشه.میگفت.اگه یروز میدید خوشحالم تا شب اگه گریه ام نمیاورد.اون روزش براش شب نمیشد....حالا از لحاظ مالی شوهرش خوب بود.هر سال کل وسیله های خونه رو نو میکرد...اما دختر خالم برگشت خونه باباش گفت کارد به استخوانم رسیده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نمیشه روش وایساد.اگه حرفشوگوش ندی فحش میده میزنه میشکنه.تایه هفته هم همش غرمیزنه

سخته واقعا ولی هرچی بری جلوتر برتر میشه

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من