2777
2789

حالا ما ک نخواستیم بره از تو‌جوب موش بگیره یا بالای درخت پرنده شکار کنه 

همبرگر اماده رو چرا نمیتونه بخوره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات😂😂

بش همبرگر دادم نمیتونه بخوره ی ربعه اینور اونورش میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

باید نرم کنی قشنگو بدی با قاشق دهنش🤦‍♀️

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

شایدمنتظره یکی باچاقووچنگال بذاره تودهنش

اگه شانس منه ازم این توقع رو هم داره

ما 8 تا بچه گربه داریمیکیش خیلی بیشعوره بلد نیست خودشو لیس بزنه😐😂

😂😂😂😂😂😂

بش همبرگر دادم نمیتونه بخوره ی ربعه اینور اونورش میکنه

با چاقو ریز ریزش کن میخوره

شاید از ظاهر بزرگش میترسه 

منم دوتا گربه دارم چیزای بزرگ نمیخورن 

همونو ریز ریز میکنم میخورن

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕