2777
2789

وقتت رو تلف نکن کیت مخصوص داره بعضی دارخ.نه ها و لوازم پزشکی ها دارن برو بگیر خیلی دقیق نیست ولی خوبه بعد دمای بدنت که چند درجه بالا میره و میل جنسیت که به شدت بالا میره 

ترشح لزج و بی رنگ داری

میل جنسی بیشتر میشه

گاهی سفت شدن سینه یا درد سینه هم هست

برنامه پرتو رو نصب کن پریودی هاتو ثبت کن بهت میگه کی تخمک گذاریته

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشح لزج و بی رنگ داریمیل جنسی بیشتر میشهگاهی سفت شدن سینه یا درد سینه هم هستبرنامه پرتو رو نصب کن پ ...

این علاعمو دارم سینه هام یکم حساس شده احساس سفتی میکنم برنامه گهواره دارم زده ۶ مرداد روز تخمک گزاری یعنی امشب یا فردا فکر کنم 

این علاعمو دارم سینه هام یکم حساس شده احساس سفتی میکنم برنامه گهواره دارم زده ۶ مرداد روز تخمک گزاری ...

ببین برای من میزنه مثلا پنجم من چهارم رو درنظر میگیرم. چون علائمم زودتر بروز پیدامیکنه.به بدنم اطمینان میکنم

شما حامله ای؟یا درحال اقدامی؟

نمیدونم کدومم!!! طبیعی بچه دارنمیشیم برای همین خیلی دنبال روز تخمک گذاری نیستیم.فقط چون برنامه پرتو برای ثبت پریودیامو دارم میبینم که تخمک گذاریم کی هست