2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. اون کاربر خربوریدان کجا رفت ؟دیگه نیست چرا ؟

هستن ولی با کاربری اوپرا. اون کاربری دیگه شون رو تعلیق کردن و با کاربری اوپرا برگشتن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هستن ولی با کاربری اوپرا. اون کاربری دیگه شون رو تعلیق کردن و با کاربری اوپرا برگشتن

اوپرا هم همزمان با خربوریدان یه نفر دیگه بود فعالیت میکرد

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

اپرا چند بار تعلیق شده بازم برگشته قانون مگه یکبار نیست

الان اصلا دیگه تعلیق دایم نیست اون رو برداشتن 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اوپرا هم همزمان با خربوریدان یه نفر دیگه بود فعالیت میکرد

نه وقتی اوپرا تعلیق شد کاربری خربوریدان رو ایجاد کردن بعد هم که اوپرا برگشت اون کاربری رو تعلیق کردن

هست ،خیلیا دائم شدن خبر دارم

نمیدونم دیگه از نی نی یار بپرسید من که اینطور شنیدم

اسی چقدر کندی، کار ارباب رجوعم اینجوری راه انداختی زده زیر گریه

عزیزم 

من تو سایت نبودم 

اصلا ب خودم اجازه ندادم از پسره بپرسم 

پا شدم براش دستمال گذاشتم 

و در اتاق بستم ک همزمان ارباب رجوع های دیگه ک رد میشن نبیننش

پسرا اگه مشکل جدی نداشته باشن اینجوری نمیزنن زیر گریه

بعد گریه ش تموم شد کاراش راه افتاد رفت