2777
2789
عنوان

کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه

134 بازدید | 24 پست

من دستم آسیب دیده رفتم پیش متخصص ارتوپد 

یکیشون گفت دستت ضرب خورده هیچی نیست 

یکی گفته شکسته میتونی گچ بگیری یا عمل کنی ولی گچ بگیر (گچ بگیری دوهفته بمونه بعد برو فیزیوتراپی)

یکی دیگه گفته شکسته باید عمل کنی  

الان من چیکار کنم

اگر تجربه ای دارید لطفا راهنماییم کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از دستت عکس گرفتی بفرست برای هوش مصنوعی نظر اونم بپرس

Docus اختصاصی برای پزشکیه

Chatgpt.com هم که هست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

برو پزشک متخصص همین 

یه دکتر خوب پیدا کن 

منم یه بار انگشت پام رفت زیر صندلی آهنی یه نفر که 80 کیلو بود روش نشست پام له شد رفتیم عکس گرفتیم درمانگاه عمومی رفتم گفت شکسته کلی آتل بستن و فلان رفتم متخصص خوب پیدا کردم عکسمو دید گفت نشکسته ولی باید مراقب باشی خداروشکر مراقبت کردم زودم خوب شد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا نمیدونم چیکار کنم تو برای چی

خواهرم رو برده بودیم دکتر یکی گف هیچی نیس یکی گف عمل لازمه گفتم عوارص عمل چیه گف ممکنه نتونه راه بره🤔

نکردیم خلاصه اتفاقیم نیفتاده بعد چن سال

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

گزارش چی ؟ یعنی چی؟

ببین دکترای ارتوپد فقط بلدن درمان کنن 

تو اون رادیولوژی که عکس گرفتی باید بگی گزارش عکس دستمو میخوام دیگه خود متخصص رادیولوژی مینویسه تچ گزارش شکسته یانه چون تخصص خودشه 

این مشکل دقیقا برای دست پسرم پیش اومد 

رفتک گزارششو گرفتم گفت شکسته نیست 

ولی متاسفانه دکتر گفت شکستش کچ گرفت درصورتی که سالم بود

به حکمتش دل بسپار(خدا)
برو پزشک متخصص همین یه دکتر خوب پیدا کن منم یه بار انگشت پام رفت زیر صندلی آهنی یه نفر که 80 کیلو بو ...

والا هرسه تا مثلا متخصص ارتوپد بودن 

حالا باز بعدظهر یکی دیگه میرم 

مرسی عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
واقعا نمیدونم چیکار کنم تو برای چی

برو پیش یه دکتر متخصص با تجربه و کاربلد 

شوهر من تقریبا یه ماه پیش تصادف کرد دستش آسیب دید ۲ تا دکتر رفت اولین دکتر گفت تاندون دستت آسیب دیده تو کتفش آمپول کورتون تزریق کرد و پماد و دارو داد ۱۰ جلسه فیزیو تراپی نوشت 

بعد از چند روز رفتیم پیش یه دکتر باتجربه و مسن تر ..دکتر گفت تاندون دستش کشیده شده و دارو داد و گفت نیاز به فیزیوتراپی نیست چون تاندون کشیده شده با فیزیو تراپی بدتر میشه ،الان کمکم دستش خدارو شکر بهتر شده ولی هنوز شبها یه کم درد داره چون کشیدگی تاندون طول میکشه تا کامل خوب بشه