2777
2789
عنوان

هر پدری پدر نیست💔🥂

83 بازدید | 3 پست

گاهی اوقات حسرت میخورم ب حال اونایی ک خانواده خوبی داشتن خانواده شادی داشتن پدرشون حامیشون بود کاش منم بجای اینکه آرزوی مرگ کنم براش دلم بهش قرص بود ک ی پدر دارم حامیم باشه:)

من ی عروس هلندی دارم ۶ ساله خونمونه 

و واقعا جونم ب جونش وصله در این حد

امروز دیدم اومده چوبشو آورده پایین جا آبی رو برده بالا ک نتونه آب بخوره بمیره میگم چرا اینکارو کردی ۵۰ سالته ی پات ب امید خدا لب گوره برو استغفار کن 

میگه دلیل نمیشه پرنده تو خونه من باشه حرف مردم چی میشه میگن دخترش کفتر بازه

مردم چرا نمیگن دخترش مستلقه؟؟چرا نمیگن دبیر موسسه اس؟چرا نمیگن دانشجوعه؟چرا نمیگن دختر سر سنگینیه؟چرا فقط میگن کفتر بازه؟:))

نمیزارنم ازدواج کنم هرچی میگم میگن بمونه برای ۶ ۷ سال دیگه 

گاهی اوقات میزنه ب سرم فرار کنم ازین خونه

بعدش میگم اگه پیدام کنن چی:)))

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

۵۰ ساله یه پاش لب گوره؟ژرفای ما ۷۰ ساله ها میرن کوهنوردی و ورزش و طبیعت ولی عروس هلندی هم گناه داره

همچین آدمای بمیرن ب نفع دنیام هست 

مردی ک از اول زندگی ب همسرش خیانت کرد دست روی همسر و بچه هاش بلند کرد

خرج خونه نداد ۲۱ سال۲۲ سال خرج مارو مادر بدبختم داد 

همچین مردی بمیره بهتره 

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین آدمای بمیرن ب نفع دنیام هست مردی ک از اول زندگی ب همسرش خیانت کرد دست روی همسر و بچه هاش بلند ...

هرچه یه پاش لب گور نیست

ملت اگه حادثه و اتفاق ناگواری پیش نیاد دیگه کم کم هشتاد سال رو عمر میکنن ،اتفاق و حادثه هم ربطی به سن ندارن ممکنه برای جوونا ۲۰ ساله هم پیش بیاد