2777
2789
عنوان

چرا تا میام ب پسر فک کنم صبر میاد

177 بازدید | 24 پست

کیا به صبر اعتقاد دارن واقعا یعنی بچه سومم هم دختره 

حالا نیان بگین دختر چشه و اینا 

دوتا دختر دارم خدا شاهده زندگیمن اینو ناخواسته با وجود تنبلی تخمدان باردارم یعنی اصلا دیگه بچه نمی‌خواستم ولی خب حالا که خدا داده دلم میخواد پسر باشه 

بعد پریود لکه بینی هم دارین؟

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تلخه ک آدم میترسه اینجا بگه دلم میخواد جنسیت بچه ام چی باشهعزیزم نگران نباش انشاالله ی پسر سالم ...

دقیقا تا میگی پسر میریزن سرت 

انشاالله عزیزم دعا کن دوهفته دیگه سونو دارم 

دقیقا تا میگی پسر میریزن سرت انشاالله عزیزم دعا کن دوهفته دیگه سونو دارم

دقیقا من ی بار گفتم بچه ام پسره باورت میشه ی کاربر پسرمو شوهرمو نفرین کرد؟

ب خدا ایمان داشته باش و مطمئن باش ک پسره

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

باردارم پریود نمیشم ک

ن منظورم قبل از بارداری بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

برای چی اخه؟

بخدا نمیدونم

تا الان چندبار اینجا نفرین شدم

سر نفرینش ب خونواده ام تایپیک این بود چندتا بچه دارین و جنسیتشون چیه گفتم پسر ی دفعه طرف برگشت ریپلی زد و انقدر نفرین کرد خشکم زد از اون موقع کم اومدم سایت تا همین دو س روز اخیر 

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

دقیقا من ی بار گفتم بچه ام پسره باورت میشه ی کاربر پسرمو شوهرمو نفرین کرد؟ب خدا ایمان داشته باش و مط ...

واه چه روانی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم