2777
2789

من واقعا حالم بده همش فکر می‌کنم خیانت میکنه چند دقیقه دیر جواب بده فکرم هزار راه میره مثلا دیروز قرار بود همو ببینیم تازه عقد شدیم بعد گفت کار پیش اومده خب راست میگفت دست تنها بود نتونست بیاد پیشم من هزار جور فکر تو سرم میپیچید از دیشب تا الان استرس دارم حالم اصلا خوب نیست😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوساله ازدواج کردم همینجوریم شب و روز تو فکر اینم نکنه خیانت میکنه دیوونه شدم کامل

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بله منم همینطوری‌ام با اینکه ۱۲ سال از زندگی متاهلم می‌گذره بازم همینطوری‌ام خیلی سعی کردم مدیریت کنم و از خودم دورش کنم گاهی موفق می‌شم و گاهی نه 

با اجازه استاتر میشه تایپیک آخر منم نظر بدید ممنونتون میشم خانم‌های متاهل

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یعنی من نرمال نیستم؟

وقتی چیزی ازش ندیدی

بله نرمال نیستی

شاید قبلا چنین تجربه بدی رو داشتی حساس شدی.یا اگر از دوست داشتن زیادیه بدون مخربه واست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بله دوساله ازدواج کردم همینجوریم شب و روز تو فکر اینم نکنه خیانت میکنه دیوونه شدم کامل

وای منم حالا به اون فشار نمیارم میریزم تو خودم آنقدر استرس کشیدم دیشب تاحالا از استرس دست چپم درد میکنه

شاید بگی خوشخیالم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت فکر نمیکنم  شوهر خیانت کنه هر جا بره بیاد اصلا برام مهم نیست شاید بعد این همه مدت چیزی ازش ندیدم خیالم راحته

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من خیلی حساس شدم🫣

اره خیلی حساسی بار من وقتی جواب نمیده همش تو ذهنم میاد ترکیده مغزش چسبیده کف خیابون مرده اصن حالم بد میشه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..