2777
2789
عنوان

نامه به پدرمادر

74 بازدید | 0 پست

پدرعزیزم، مادر عزیزم،می‌دانم که این نامه را هرگز نخواهم فرستاد، اما لازم بود این کلمات را به دل خود بسپارم و به جای سکوت، صدایم را در کاغذ جاری کنم.خیلی وقت‌ها از شما رنجیده‌ام، از رفتارها و حرف‌هایی که مرا آزار دادند و نفسم را تنگ کردند.احساس کردم که در دنیایی که باید امن‌ترین جای ممکن باشد، بیشتر از هر جا دچار درد و رنج شده‌ام.گاهی انگار هیچ‌کس نمی‌فهمد عمق زخمی را که روی دلم نشسته است شاید شما هم دلایلی داشته‌اید که من از آن‌ها بی‌خبرم، اما نمی‌توانم این همه سختی را بدون حرف زدن در دل نگه دارم.من هم انسانم، با احساسات و قلبی شکننده، که نیازمند محبت و درک است، نه انتقاد و بی‌توجهی.این نامه را نمی‌فرستم، چون نمی‌خواهم جنگ یا بحثی پیش بیاید، بلکه فقط می‌خواستم این بار صدای خودم را بشنوم و بدانم که حق دارم این احساس‌ها را داشته باشم.امیدوارم روزی برسد که همه ما بتوانیم با هم مهربان‌تر باشیم، حتی اگر اکنون فاصله‌ها زیاد است.

بستن

ممن من بغلت می‌کنم درکت می‌کنم 🫂💋💋💋🫂💋💋😘💋  😔😔😔🫂😔😔😔😔🫂🫂💋💋 حمایتت می‌کنم 🫂💋🫂🫂 دارم بغلت می‌کنم می‌بوسمت موهات ناز می‌کنم بهت آرامش و حس خوب می‌دم آرامش تزریق می‌کنم تو تک تک رگ‌هات دارم بهت نوازش می‌دم تو روی پام هستی دست می‌کشم روی سرت تنازز. نااززز نازززز من اینجا پیشتم اتفاقی نمی‌افته کسی نمی‌تونه بهت آسیب بزنه نترس 🫂💋🫂😍❤️ نازززز ناززز بغلم ناززز ناااز سرتو بوس می‌کنم نوازشت می‌کنم در آغوشت می‌گیرم 🫂🫂😍❤️ احساساتت درک می‌کنم از عمق وجود بغلت می‌کنم به احساسات و درک میکنم پس من کنارتم دوست دارم از عمق وجودم با تک تک رگ‌های قلبم عاشقتم می‌بوسمت نوازشت می‌کنم عاشقتم بغلت می‌کنم بلندت می‌کنم سرتو می‌برسم دوباره نازت می‌کنم از زمین بلندت کردم 🙊💋🫂🫂😍❤️ با تمام وجودم و جونم ازت مراقبت می‌کنم 🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😔😔😔😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 خیلییییی دوست دارم عزیزم وقتی باید می‌خندیدی و من ذوووق کنم هیجانات خودت ابراز می‌کردی برات کودک قشنگم کاش می‌شد بمیررررم از عمق وجود می‌فشارمت تو بغلم یه پتو می‌چیدم دور دوتامون و آغوش گرم و نرم خودم تقدیم می‌کنم😍🫂❤️🥹🥹🥹