2777
2789
عنوان

اگه نو عروس بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 113 پست
این استاندارد شامل میزبان هم میشهمثلا برای 4 نفر به اندازه دو نفر غذا درست می کنن و توقع دارن از همو ...

من راستش ندیدم کسی کم درس کنه مگه اینکه خسیس باشن یا سرزده یا بدوم برنامه مونده باشیم 

بهرحال بهتره آدم مراقب رفتارش باشه پدر مرحوم من همیشه میگفتن تو هر مهمونی سعی کنید کمتر از چیزی که تو خونه میخورید غذا بخورید! اینجوری احترامتون  بیشتره 

من خودم لاغره ِلاغری نیستم اما یه سهم غذام تو شرکت که میدن برا دو وعدم کافیه 

تو مهمونیه هر کسیم باشم کم میخورم 

واسه همینم تعجب میکنم مثلا یه خانم چطور میتونه ۳ بار بشقابش پرره برنج و کباب کنه بخوره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه استانداردا مشخصن من خودم و خانوادم هرجا بریم یه دونهکنیوه میخوریم و فک میکنم این با کلاستره حا ...

کجا جا میدن ماشالا!!! معده بعصی ها بی انتهاس انگار پشتش خرابه اس ، یه خاومی تو فامیل شوهرم هست هیکلشم خوبه،نه عمل کرده بدنشو نه ورزش  حرفه ای میکنه، ولی میخوره ها ،بشقابش همیشه لب به لب پره ،استعداد چاقی نداره انگار  هنه چیشم اندازه قد بلند پایین تنه پر بالا تنه کوچیکتر ،خیلیم خوش هیکله

وا سر یخچال رفتن تو خونه بقیه قفله تو مغزم

اونم خونه مادربزرگ بداخلاق شوهر  منم برام قفل یه سال خونه مادر شوهرم زندگی کردم همیشه پیش همه میگه یه بارم در یخچالش باز نکردم 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

وای چرا باورم نمیشه😂این عروس خانم نمونه چند سالشه

ماشاالله چشم بازارو کور کردن با این عروس😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کجا جا میدن ماشالا!!! معده بعصی ها بی انتهاس انگار پشتش خرابه اس ، یه خاومی تو فامیل شوهرم هست هیکلش ...

یه خانمی از همسایه های ما هستن  اسمش واقعا بد در رفته 

همه میشناسنش دیگه 

قبل اینکه بیاد  سهم بقیه رو از میوه و غذا جدا میکنن سهم اونو جدا 

عین گرسنه ها میمونه که رسیده به معدن غذا 

جوونم هستا ۳۵ اینا با دوتا دختر بچش...

خودش به تنهایی یه قابلمه دلمه رو یبار خورد جلو چشامون بخدا اون دلمه ها حداقل. سهم ۷ نفر بودن

اتفاقا چاقه شاید پونزده بیست کیلو اضافه وزن داره خودم حدس میزنم اضافه وزنشو چون تا حالا نگفته

شوهرش اینطوری دوست داره 

با این حساب ایشون زیاد نخورده ، بر اساس وزنش طبیعی هست که از یه دختر لاغر بیشتر بخوره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهرش اینطوری دوست داره با این حساب ایشون زیاد نخورده ، بر اساس وزنش طبیعی هست که از یه دختر لاغر بی ...

چ‌ ربطی داشت مگه من گفتم اضافه وزنش بده       

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یا خدا چطوری میخورن خوش به حالشون والا 🤣🤣🤣

به نظرم خوشحالی نداره 

اینجور آدمها حپخودشونو حقیر میکنن 

آدم خونش غذای ساده بخوره چشم و دل سیر باشه بیرون انقد با کلاس رفتار کنه که همه بش احترام بذارن نه که قبل اومدنش خوراکی‌هایی قایم کنن یا بگن ولش کن فلانی رو ابرو میبره 

یبار این خانم رفته بوده با فامیلمون رستوران برا عروسی 

غذا پرسی بوده و فقط یه پرس برا هر نفر  فک کن کیف بزرگ با خودش میبره برا خودش و دختراشو  میگیره میذاره کیف دوباره میگه غذا نداریم‌ما 

جلو چش اون همه آدم کباب میرسونه کیفش 

به دوربریاش میگه نوشابتونو لیوان بخورید که اضافشو من ببرم خونه 

انقد خقیره 

چ‌ ربطی داشت مگه من گفتم اضافه وزنش بده

گفته باشی یا نگفته باشی مهم نیست

به هر حال از توصیفات تاپیکت مشخصه زیاد هم باهاش مهربون نیستی..... اما دلیل کامنت من بیشتر توضیحی بود که خط دومم نوشتم .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊