2777
2789
عنوان

وابستگی بیش از حد شوهر به خانوادش و دخالت اونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 95 پست
منم اوایل شوهرم خیلی بدتر بود هر چی میشد کف دست مادرشوهرم بود شوهرمم نمی‌خواست بگه از زبونش میکشیدن ...

من که به گفته ی مشاوری میخوام یه جور رفتار کنم که پسرشون مبارک خودشون باشه.نمیدونم جواب میده یانه.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که به گفته ی مشاوری میخوام یه جور رفتار کنم که پسرشون مبارک خودشون باشه.نمیدونم جواب میده یانه.

اره پیششون حساسیت نشون نده منم همینطوریم شوهرم هر چی بگم خوابم باشه پا میشه انجام میده ولی الکی بهشون میگم فقط از شما حرفشنویی داره شمارو دوست داره هر کاری بگین انجام میده من بخوام عصبی میشه

یه مشاور گفت یه جوری رفتار کنم انگار که پسرشون ارزونی خودشون.همش بهش بگم برو پیش مامانت اینا.اگ توجه ...

ببخشیدا این چجور مشاوی بوده 🤔 هرچی بیشتر دو بشید رابطتون سردتر میشه... شوهرتم دیگه با خیال راحت پیش خودش میگه زنم هم مشکلی نداره .لابد فهمیده مشکل از خودشه....چرا چون مردها ظاهربین هستن به جزییات توجهی ندارن...یعنی کلا مغزشون کلیات رو میفهمه. البته خودم هم یه زمانی خیلی برام مهم بود که چرا به من توجهی نداره اما به خانواده اش ...ولی الان اصلا حوصلشو ندارم...فقط زمانی اعتراض میکنم که بخواد از حق بچهام بزنه که نمیتونم تحمل کنم 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

پدر شوهر من ب خون من تشنه اس چون منو هووی خودش میدونه، حتی بلاکمم کرده بود

شوهر من رفت سربازی نشست گریه کرد پدرشوهرم.گف من بهش وابسته ام و...خیلی خوبه همو دوسدارن اما این پسر دگ مرد یه خانواده س خیلی دارن لوسش میکنن

ببخشیدا این چجور مشاوی بوده 🤔 هرچی بیشتر دو بشید رابطتون سردتر میشه... شوهرتم دیگه با خیال راحت پیش ...

دقیقا من خودم خیلی سرد شدم باهاش کاملا طرف اونا کشیده شد 

ولی یه خورده رو بهش میدم به حرفه منه

ببخشیدا این چجور مشاوی بوده 🤔 هرچی بیشتر دو بشید رابطتون سردتر میشه... شوهرتم دیگه با خیال راحت پیش ...

درست میگین.ولی دیگه نمیدونم چه راهی درسته چیکار باید کرد واقعا.

۳ تا پسرن این بزرگه س.جلوی من حس میکنم بیش از حد و از قصد بهش توجه میکنن.

اره عزیزم همینطورین خانواده شوهره منم از قصد جلوی من کلی تحویلش میگیرن تعریفهای الکی میکنن ازش حالا خوبه چیز خاصی نیست 

ولی تو حساسیت نشون نده

اره پیششون حساسیت نشون نده منم همینطوریم شوهرم هر چی بگم خوابم باشه پا میشه انجام میده ولی الکی بهشو ...

شوهر من فقط خانوادش،باباش بگه بمیر میمیره دیشب داره میگه بابام بگه بمیر من میمیرم جونمم بهش میدم

چی بگم منخیال میکردم پدرشوهرم خوبن چون ماله من کاری به کار کسی نداره مادرشوهرمه که آتیش بیاره

مادرشوهرم تیکه میندازه اما تیکه بهتر از وابستگیه بخدا بدون اجازه باباش آب نمیتونیم بخوریم

درست میگین.ولی دیگه نمیدونم چه راهی درسته چیکار باید کرد واقعا.

یه سیاستی که با دست پیش میکشه با پا پس میزنه 😅البته خودمم نتونستم رو شوهرم اجراش کنم به آدمش بستگی داره... بعضی مردا انگار همه سیاستهای زنانه رو از برن  

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔