2777
2789
عنوان

وابستگی بیش از حد شوهر به خانوادش و دخالت اونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 95 پست
شوهر من فقط خانوادش،باباش بگه بمیر میمیره دیشب داره میگه بابام بگه بمیر من میمیرم جونمم بهش میدم

واییی دقیقااا مثل شوهر من.میگه بابامه جونمم براش میدم‌.حالا منم از قصد بخاطر این ک لجشو دربیارم مامانم که هست میچسبم بهش بوسش میکنم بغلش میخوابم.ولی انقد با سیاسته ب رو خودش نمیاره وانمود میکنه براش مهم نیس😅😅

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

شوهر من فقط خانوادش،باباش بگه بمیر میمیره دیشب داره میگه بابام بگه بمیر من میمیرم جونمم بهش میدم

بیخیال باش حساس نشو جلوش بدتر میکنن من کافیه یه خورده گلایه کنم از خانوادش ده برابر بدتر میره سمتشون مغزش اندازه نخوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سیاستی که با دست پیش میکشه با پا پس میزنه 😅البته خودمم نتونستم رو شوهرم اجراش کنم به آدمش بستگی ...

اره کلا من نمیتونم سیاست خاصی انجام بدم چون فایده نداشته.الان من عقدم نمیدونم برم سر زندگی درست میشه یانه

مادرشوهرم تیکه میندازه اما تیکه بهتر از وابستگیه بخدا بدون اجازه باباش آب نمیتونیم بخوریم

الان تاپیک قبلی منو ببین من خودم از دیروزه به خاطر حرف مادرشوهرم ناراحتم فکر کن شب دیگه نتونستم بشینم خونه آخر شب دوساعت پیاده روی کردم تا مغزم آرم بگیره 

هز دست خودم ناراحتم

متاسفانه چیزیه که حل نمیشه مگر اینکه با گذر زمان شوهرتون خودش متوجه بشه وگرنه هر چی بگی بدتر میشن جاریم بعد از ۲۰ سال زندگی همین مشکل رو داشت تازه برادرشوهرم یکم بهتر شده و خودش فهمیده مادرش دخالت میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بیخیال باش حساس نشو جلوش بدتر میکنن من کافیه یه خورده گلایه کنم از خانوادش ده برابر بدتر میره سمتشون ...

اره واقعا مجبورم بزنم ب بیخیالی

اره کلا من نمیتونم سیاست خاصی انجام بدم چون فایده نداشته.الان من عقدم نمیدونم برم سر زندگی درست میشه ...

اصلا نرو،بخدا این ادم برات شوهر نمیشه این ادم ترو پیر میکنه ب ی جایی میرسی ک تهش میبینی از روح و روانت فقط دی روح و روان داغون مونده

الان تاپیک قبلی منو ببین من خودم از دیروزه به خاطر حرف مادرشوهرم ناراحتم فکر کن شب دیگه نتونستم بشین ...

مادرشوهر منم خیلی تیکه میندازه ولی بخاطر این ک زندگیم خراب نشه سکوت میکنم

اصلا نرو،بخدا این ادم برات شوهر نمیشه این ادم ترو پیر میکنه ب ی جایی میرسی ک تهش میبینی از روح و روا ...

همه چیش خوبه فقط وابستگیه اذیتم میکنه همه میگن چون عقدین درست میشه فعلا دستش زیر سنگ باباشه براش عروسی بگیرن.نمیدونم بخدا

همه چیش خوبه فقط وابستگیه اذیتم میکنه همه میگن چون عقدین درست میشه فعلا دستش زیر سنگ باباشه براش عرو ...

این وابستگی داغونت میکنه مخصوصا اگه ادم حساسی باشی، ب ی جایی میرسی ک شوهرت ی کاری میکنه ک حس دشمنی با خانوادش داشته باشی، ب نظرم اگه میخوای بری تکلیفتو محکم روشن کن بعد برو،منم عقد بودم گفتن درست میشه ولی بدتر شد ک بهتر نشد،بخاطر خانوادش تو رو من بارها درومده کتکم زد بخاطر خانوادش در صورتی ک من اسمشونم نیاوردم ولی چون بچه خواهرش مریضه اعصابش خورد بود با هم سر هیچی بحث کردیم کتکم زد،پس حواست خیلی ب این چیزا جمع باشه

از منی که ۱۷ ساله ازدواج کردم نمیشه...یعنی شاید روی شوهر شما جواب داد ولی من ۲ ۳ جلسه مشاوره هم رفت ...

حقیقت محض

منم بعد ده سال که گذشته از زندگیمون

هنوز چسبیده به بهشون مثل ی پسر بچه و گوش ب فرمان اونا....لب تر کنن جونشو میده

نه تنها مادرش ک خواهراش...

اوایل زندگی خیلی برام سخت بود

کم کم خودم از فامیل شوهر تامیتونستم فاصله گرفتم و حریم گزاشتم

ولی شوهرم همچنان وابستست....هر روز هر روز ساعتها ور دل مادرشه حتی اگر نیاز ب کمک داشته باشم مریض باشم یا بچها نیاز ب مراقبت داشته باشن

بعد ی مدتی ادم بیحس میشه

ومن الان تو اون موقعیتم....برام مهم نیست دیگه 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
همه چیش خوبه فقط وابستگیه اذیتم میکنه همه میگن چون عقدین درست میشه فعلا دستش زیر سنگ باباشه براش عرو ...

از من بشنو 

اونی که وابستگی داره تغییر نمیکنه تا اخر عمر

ی دهه از زندگیم مشترکمون گذشت 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
این وابستگی داغونت میکنه مخصوصا اگه ادم حساسی باشی، ب ی جایی میرسی ک شوهرت ی کاری میکنه ک حس دشمنی ب ...

وای دوران عقد خودش داره منو از پا درمیاره دیگه این اخلاقاشون اضافه شده رفتاراشون خیلی اذیتم میکنه واقعا خسته شدم.تو این شرایط شوهرم سربازه و هر موقع اسم عروسی میاد خانوادش بحثو عوض میکنن.گاهی جدایی میزنه ب سرم اما منو همسرم همو دوسداریم اصلا نمیدونم چیکار باید کرد.

حقیقت محضمنم بعد ده سال که گذشته از زندگیمونهنوز چسبیده به بهشون مثل ی پسر بچه و گوش ب فرمان اونا... ...

من چون عقدم خیلی اوضاع برام سخته.ماشینش رو دست من نمیده اما ۲۴ ساعته دست داداشش و باباشه.هنوز منو رسمی نمیدونن درصوتی ک ۶ سال دوست بودم دوسال عقد و من هشت ساله تو زندگیشم