2777
2789
عنوان

اگه پارتنرتون

107 بازدید | 16 پست

برای اولین دیت براتون تیشرت و گردن‌بند بخره و حالا تولد اون هم باشه شما براش چی میخرید؟

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون زشته ی دستبند بخرم فقط؟

نه عزیزم چرا زشت؟ 

همون دستنبند خدا تومن پولشه  خودش میدونه دیگه هیچی ارزون نیست

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه عزیزم چرا زشت؟ همون دستنبند خدا تومن پولشه خودش میدونه دیگه هیچی ارزون نیست

چون اون خیلی خرج کرده

خجالتم میاد من چیز ارزون تری بخرم 

ن سعی کن کادوت قیمتش از کادو های اون کمتر نیاد همین

نمیتونم براش لباس بخرم 

نهایت پولی هم که میتونم خرج کنم شاید حدود ۴۰۰ ایناس

چون اون خیلی خرج کردهخجالتم میاد من چیز ارزون تری بخرم

خب ساعت بخر 

من برای شوهرم(اون موقع که دوست پسرم بود دستبند حرف اول خودش خریدم خوشحال شد همه جا مینداخت )

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خب ساعت بخر من برای شوهرم(اون موقع که دوست پسرم بود دستبند حرف اول خودش خریدم خوشحال شد همه جا میندا ...

ساعت رو پدرش واسش خرید

منم چون دستم تو جیب خودم نیست میتونم تا چهارصد یا دوروبر پونصد خرج کنم

به نظرتون دستبند بگیرم کافیه؟ با خودش نمیگه این دختره چرا برام خرج نکرد؟

آخه میدونی هردو خیلی ذوق داریم چون به گفته خودش سه سال ازم خوشش میومد ولی نمیدونست من کیم و چیم خیلی یهویی سرنوشت دوباره مارو باهم آشنا کرد 

ساعت رو پدرش واسش خریدمنم چون دستم تو جیب خودم نیست میتونم تا چهارصد یا دوروبر پونصد خرج کنمبه نظرتو ...

بآ ۵۰۰ میتونی دستبند بخری ولی کمه بنظرم 

چند سالته؟ چند سالشه؟