2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارید بیاید

113 بازدید | 17 پست

عروس نرم مستی میکردخودش می‌مالید ظرف آبش بزور یه ماده مست پیدا کردم اما بازم اونکارو میکنه ماده هم آوردم خونه اونو دید ترسید فس فس میکرد انداختم ماده رو قفس کتکش زد چندتا ازپراشو با نوکش کند مجبوری جداشون کردم ماده خیلی مظلومع دیگه نر اونجوری کرده از اون می‌ترسه🥺عروس نر رو دیدنی بدنش میلرزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همون اول نباید بزاریشون تو قفس باید یک قفس جدا بگیری اول اتتقا جدا صدای همو بشنون بعد یک هفته قفسارو کنار هم بزاری هم دیگرو ببینپن بعد سه چهار هفته بزاریشون تو یک قفس 

اگه عقایدتعصبی و سنتی دارین رومن ریپلای نکنین

اصلا نباید کنار هم میذاشتیشونتا چند روز باید قفس هاشون جدا باشه اول با فاصله بعد کم کم کم نزدیک کنی ...

الان جدا کردم قفس هاشون کنار همه میترسم عروس نرم چون خوارضایی کرده جفت نشه

اخه همون اول نباید بزاریشون تو قفس باید یک قفس جدا بگیری اول اتتقا جدا صدای همو بشنون بعد یک هفته قف ...

عروس ماده کنار چندتا عروس هلندی بود اون اونجوری نیست اون تنها شده بود جیغ میزد آخه عروس نر میخونه میره پیشش اونم نوکش میگیره پرهاشو میچینه

من تا بحال یکی یکی داشتم

پنجمی ش دست مامانم داد فرار کرد

از سال ۴۰۰تا ۴۰۲ پنج تا گرفتم

دومی از بین رفت 😭😭

چهارتا هم فرار کردن

هر کدوم به نوعی

و هرکدوم یکجور وکارهای خاصی میکردن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم