2777
2789
غزیزم بیشتر تحقیق کنمن نمیدونم این جرف رو از کجا درآوردی ولی دیگه نگو

مراجعه کنید تاریخ تمدن ویل دورانت،قسمت مسیحیت.تحقیق کنید در مورد شورای اورشلیم سال 50میلادی،حتی تو گوگل بزنید ختنه در مسیحیت،یا از مسیحی های شهرتون بپرسید.متوجه می‌کشید که ختنه در مسیحیت اجبار نیست منبع دیگه هم خواستید در خدمتم

همه جای دنیا سن قانونی برای حق انتخاب رو ۱۸ میدونن. شما در اینده بچه تو تا ۱۸ نگه دار رک بهش بگو میخ ...

هر کس هر دینی داره فکر می کنه همون درسته و هر ایرادی هم دینش داره نمی پذیرد از مسلمون گرفته تا هندو و مسیحی .همه هم فکر می کنند کامل ترین دین مال خودشونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل ترین دین دین اسلام هست 

تمام

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

و وقتی گفته ختنه انجام دادم برای جفت پسرام،بعضی ها که ادا روشن فکری در میارن وقتی بچشون بخواد ازدواج کنه مطمعنا برای خانم مهم هست که پسر ختنه باشه خانم مسلمان،اون موقع برای یه مرد سخته بخواد ختنه کنه،پس لطفا به بچه هاتون ظلم نکنید فقط بخاطر اینکه دین اسلام رو زیر سوال ببرید،خدا هیچوقت چیزی که برای بندش مضر باشه رو نمیگه انجام بدید

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مراجعه کنید تاریخ تمدن ویل دورانت،قسمت مسیحیت.تحقیق کنید در مورد شورای اورشلیم سال 50میلادی،حتی تو گ ...

ممنون از منبع 

تاریخ تمدن رو خوندم جلد 1 و 2 ولی خیلی سال پیش بود 

بله درست میفرمایید در مسیحیت اجبار نیست ولی اینطور هم نیست که کلا انجام نشه

بله درسته بضی از شاخه ها دیگه انجام نمیدن ولی منع نشده و بیشتر  در بین النهرین و خاور میانه هستن این کار رو میکنن و البته در شرق آسیا و و اروپا و آمریکا هم هست

که البته غیر از جنبه دین از فرهنگ قوم بنی اسراییل اومده که به دینهای دیگه وارد شده

من تایید نمیکنم این کار رو و حتی علم پزشکی هم اینو قبول نمیکنه ولی چیزی هست که وجود داره

صحبت من هم همینه که هست و در تمام دنیا هم هست و البته کمتر در بین دختران هست حتی در ایران خودمون

و تشکر میکنم ازت چون اولین کسی هستی تو این نت که اسم تاریخ تمدن رو آوردی معلومه که اهل مطالعه هستی و خوشحال میشم باهات صحبت کنم 

کامل ترین دین دین اسلام هست تمام

عزیز دلم منظور من از این حرف شما نیستی کلی عرض میکنم

من مسلمان زاده هستم ولی این دین رو قبول ندارم

اونایی که دستورات اسلام براشون مهمه و ادعای مسلمانی میکنن باید در تمام موارد مسلمان باشن نه اینکه انتخاب کنن کدوم دستور رو انجام میدن کدوم رو نمیکنن

حتما که خیلی هارو اطراف خودتون دارید که توی بعضی موارد خیلی سخت میگیرن و میگن ما مسلمانیم ولی جاهای دیگه که سلیقشون نیست میگن من این کار رو انجام نمیدم

من با اینطور آدمها مشکل دارم

مسلمان یعنی تسلیم - یعنی هرچی که خدا گفته بدون چون و چرا بگیم چشم

طرف میگه من مسلمانم ولی نماز نمیخونه

ژل تزریق میکنه

ناخن میکاره

لاک میزنه

آرایش میکنه

عمل زیبایی انجام میده

موهاش بیرونه

لباسش مناسب نیست

میاد تو این سایت تا میتونه از مادر شوهر و بقیه بد میگه و غیبت میکنه

و خیلی چیزهای دیگه

دلیل هم میارن که میگن اینها مال 1400 سال قبله

نه اینطور نیست اگر مسلمانه باید همه رو رعایت کنه اگر هم یکیش رو نکنه دیگه مسلمان نیست

عزیز دلم منظور من از این حرف شما نیستی کلی عرض میکنممن مسلمان زاده هستم ولی این دین رو قبول ندارماون ...

علت این هست که هیچ دانشی پشت اعتقادات خیلی از افراد نیست فقط تقلید،بدون اینکه تحقیق شده باشه .من هم کاملا با شما موافقم 

جدی؟چند سالشه؟مشکلی براش پیش نیومده؟عفونتی چیزی؟

هنوز دو سالش نشده. هیچ مشکلی هم نداره. پسر خواهرم هم هشت سالشه اونم ختنه نشده و مشکلی نداره. کل پسرای کلاس پسر خودم و پسر خواهرم هم ختنه نشدن و مشکلی ندارن (ایران نیستیم)

هفتاد درصد مردهای دنیا ختنه نشدن. همه شون باید از عفونت ذله میشدن اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم. تازه اونا بعد دستشویی هم خودشون رو نمیشورن ولی بازم عفونت ندارن.