2777
2789

اگه کیست نداری احتمالاسردیش کرده یه آجرگرم کن بپیج توپارچه وبشین روش توپریودی هم خودتوباآب سردنشور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالابراهمونه

جدی من 20مرداد پریود شدم متوسط وشدید اما سمت چپ شکمم تیر میکشیثد رفتم سونو گفت کیست سه سانتی ساده داری خودش دفع میشه بعد از تموم شدنش کشانه ران تیر میکشه واژن لبه هاش تیر میکشه 

جدی من 20مرداد پریود شدم متوسط وشدید اما سمت چپ شکمم تیر میکشیثد رفتم سونو گفت کیست سه سانتی ساده دا ...

اینجاگفته بودن براکیست اینجورمیشن دواره یه سربروببین دفع شدیانه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

از مشبک ها استفاده نکن

نه از مشبک استفاده نمیکنم اینجوریه تازه

استفاده کنم پوست بدنم کنده میشه کلا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

جدی چکار میشن ابجی میشه بگی

اطلاع خاصی ندارم ولی مجددیه سونوبده ببین دفع شدیانه