2777
2789

راستش بچه دوستم انجام داده حدودا یکسالونیم از پسر من بزرگتره حین تعویض پوشکش اتفاقی چشمم خورد آلتش از نصف اندازه آلت پسر منم کوچیکتر شده اصلا یجور عجیبی تفاوت دارن باهم میترسم اینکارو انجام بدم بعدا پشیمون بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه چیزی میگم امیدوارم کسی ناراحت نشه.اکثر مادرای نی نی سایت چون خودشون مذهبی هستن و این کارو کردن اصرار دارن بگن که درسته (کسی حاضر نیست قبول کنه بچشو با دست خودش ناقص کرده)

ولی فقط اینو بدون 70% مرد های دنیا ختنه نیستن

علم روز دنیا هم ختنه روتین رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنه

در اروپا کلا ختنه نمیکنن

تو آمریکا در دهه 1970 یه روانی به اسم (جان هاروی) اومد ختنه رواج داد چون معتقد بود با این کار جلوی خودارضایی میگیره.الانم تو امریکا نرخ ختنه بشدت کاهشی شده و طبق اخرین امار 55% تازه این امار مال ۲۰۱۰. 

الانم همه فهمیدن که ختنه چیزی جز ضرر و ناقص سازی نیست.

در ضمن فوایدی هم که برای ختنه عنوان میشه جوک و مزاح بیش نیست. مثلا میگن نرخ سرطان پنیس کم میکنه😂

در حالیکه سرطان پنیس کلا زیر 1 درصد و بسیار نادر.

بعضیا هم میگن جلوی عفونت میگیره که واقعا خنده داره چون این عزیزان ظاهرا با آنتی بیوتیک هنوز آشنا نشدن😂

واللا خواهر شوهر دوستم اروپا زندگی می کرد و می گفت چون بچم بزرگ شه استخر مختلط و کازینو خواهد رفت ...

اینها حکمهایی هست که در همه دینهای ابراهیمی وجود داره

یکی از رسمهای بنی اسراییل بوده که به مرور وارد دین شده 

خیلی از داستانها و رسوم اسلام و ادیان ابراهیمی مشترک هستن و همه از طرز زندگی قوم بنی اسراییل منشا میگیره

واللا خواهر شوهر دوستم اروپا زندگی می کرد و می گفت چون بچم بزرگ شه استخر مختلط و کازینو خواهد رفت ...

مگه بدون مایو قرار بود بره  واقعا فکر اونجا رفتن  بچه شونو میکنن یعنی حتما میرن ؟ 🫣