2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن موقع ازدواجش بخاطر ختنه نبودن بهم بخوره

تو مسائل مربوط به ازدواج فرزندم که دخالتی نمیکنم،اما قلبا خوشحال میشم از این موضوع

چون همین باعث شده با ی آدم بیشعور و کوته بین ازدواج نکنه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عزیزم آمریکا یه زمانی حدود 90% ختنه میشدن الان طبق اخرین امار CDC حدود 55% ختنه میشن تازه این امار م ...

گل من ختنه توی تمام ادیان ابراهیمی هست

یهود و مسیح

حتمن این رو هم قبول داری که اونا دینشون رو از ایرانیا بیشتر قبول دارن

ممنون میشم منبع آماری رو بمن هم نشون بدی

البته منبع درست

چون چیزی که من ب چشم دیدم اینه که اکثر اروپا و آمریکا این کار رو انجام میدن

من کاری به آمار الکی کشورمون ندارم از نظر آمار کشور ما ما خوشبخت‌ترین کشور دنیا هم هستیم

گل من ختنه توی تمام ادیان ابراهیمی هستیهود و مسیححتمن این رو هم قبول داری که اونا دینشون رو از ایران ...

ختنه در دین مسیحیت وجود نداره،و در اروپا فقط به دلایل نادر پزشکی انجام میشه،و حتی در آلمان چند سال پیش ممنوع شد،که با اعتراض شدید لابی های یه ودی مواجه شد

عزیز هر جراحی باید به انتخاب شخص باشه نه اجبار. اگر مادر شما در کودکی بزور به شما ژل و بوتاکس تزریق ...

همه جای دنیا سن قانونی برای حق انتخاب رو ۱۸ میدونن. شما در اینده بچه تو تا ۱۸ نگه دار رک بهش بگو میخای ختنه کنی یا نه؟

دنیا دنیا با رعایت بهداشت ی سر ب مطب دکتر اطفال و بیمارستان کودکان بزن ببین چقد بچه مبتلا ب عفونت شدن. چ ادرار چ خون

پیامبری ک خودش گفته مسواک بزن و از اون زمان از چوب مسواک استفاده میشد. اونوقت بگید عرب های اون زمان کثیف بودن الان ب چ دلیل ما مسواک کنیم.

۱۰۰درصد اسلام ی دین جامع برا تمام مردم دنیا ن قشر خاصی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

جدای از اینکه از لحاظ شرعی و بهداشتی باید انجام بشه ، توی فامیل و اطرافیان موردی رو نداریم که ختنه ن ...

ولله جز اینجا منم جایی ندیدم 🙄اگه اینطوریه که بچه تون و مدرسه نفرستید شاید خوشش نیاد درس بخونه بزار بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره درس بخونه یا نه  اصلا بدن خودشه بعدا دوست داره معتاد بشه. بهش احترام بزارین 😏 چرت میگن فکر میکنن خاص هستن