2777
2789
عنوان

رانندگی

247 بازدید | 30 پست

انقد گریه کردم هنوز که هنوزه نمیتونم ماشین و راه بندازم موقع روشن کردن خاموش میکنم نمی‌دونم چرا واسم انقد سخته راه انداختم ماشین. حالم از خودم بهم میخوره احساس میکنم خنگم یا هیچ وقت راننده نمیشم. شوهرم بهم میگه استعداد نداری اصلا حتی یذره . تحقیر کردن اون از این طرف یاد نگرفتنمم از این طرف . درسته تعجب اوره این همه وقت پیشش نشستم تو ماشین بازم یاد نمیتونم بگیرم ولی باز باید انرژی مثبت بده. برگشته میگه این طوری میگم تا به خودت بیایی یاد بگیری یه تلنگر بخوری . شاید الان بیاید بگیید شوهر مام اینه ولی اصلا خوب نیست تحقیر کردن انقد گریه کردم دارم دق میکنم من خودم خنگم باشم اون نگه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اتفاقا اعتماد بنفس میده بمن ,بمدت بعد دوقلوها نمیشستم خودش بهم اعتماد بنفس داد .

اما شما مربی بگیر یعنی چی شوهرت اینجور میگه ،الان ببین عزیزم اقدس از دغوزاباد هم سوار میشه چیزی نیس یادمیگیزی

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

برو آموزشی ثبت نام کن ، بخدا ترسو تر از من فکر نکنم کسی باشه یعنی پشت فرمون مینشستم رو ویبره بودم از ...

من آموزش دیدم ولی تمرین نکردم یادم رفته و خیلی هم میترسم، نزدیک دو ساله داره وقت کارتکسم تموم میشه هنوز برا امتحان نرفتم 

به نظرت یه مربی خصوصی بگیرم یا با شوهرم تمرین کنم 

یخورده منم مث تو بودم شوهرم هنوزم اگ اشتباهی کنم تحقیر میکنه ولی اهمیت نمیدم

اگ باغ دارین یا حیاطتون بزرگه خودت تنهایی بشین امتحان کن یکم رانندگی کن 

مطمعنم بلدی فقط اینکه هنوز قلق ماشین دستت نیومده

بیاد دستت اوکیه. تنها ک باشی اگ اشتباهی هم کنی کسی تحقیرت نمیکنه بعدشم مگ همه تو شکم مادر راننده بودن؟ خودم انقدرررر گند میزدم ک حد نداره ولی کم کم ترسمو گذاشتم کنار از گاز دادن نترس از یدفعه ترمز کردن نترس به خودت بگو ته تهش زدنه دیگه

مگ کسی تاحالا نزده ب جایی؟ 

گواهینامه داری؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
برو آموزشی ثبت نام کن ، بخدا ترسو تر از من فکر نکنم کسی باشه یعنی پشت فرمون مینشستم رو ویبره بودم از ...

من چی با کلاچ مشکل دارم 

نمیدونم چ جوری کلاچ بگیرم که به دردسر نیوفتم مثلا درست جا بخوره

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
من آموزش دیدم ولی تمرین نکردم یادم رفته و خیلی هم میترسم، نزدیک دو ساله داره وقت کارتکسم تموم میشه ه ...

مربی بگیر  ، ببین من با این که بلدم نمیگم حرفه ایم اصلااا ولی تا ی حدی اوکیم میشینیم پیش بابام ترمز و کلاج رو قاطی میکنم از بس غر میزنه آدمو هول میکنه 

من چی با کلاچ مشکل دارم نمیدونم چ جوری کلاچ بگیرم که به دردسر نیوفتم مثلا درست جا بخوره

باید تا آخر کلاج رو بگیری ، تو تمرین کردن ی جوری یاد میگیری که خودت میمونی 😂

خبر نداری مربی ساعتی چند میگیره ؟ حس میکنم خیلی کار دارم تا راه بیفتم گرون در میاد واسم

امسال نه والا ولی من پارسال که رفتم جلسه ای ۲۵۰ بود ولی صد در صد بیشتره بعد بستگی داره شهر کوچیک باشی یا بزرگ 

نه دوبار رد شدم فردا هم آزمون دارم

عیب نداره هرباری ک رد میشی اشتباهتو متوجه میشی و یاد میگیری

از رد شدن خجالت نکش اصلا هم نترس و حول نکن ریلکس باش اولیش نیستی اخریشم نیستی

من ۴ ماه پیش گواهینامم اومد الان ی ماهه ک راحت میرونم. ینی اینطوری بگم ک ۵۰ درصدش رو اونجا یاد میگیری و ۵۰ درصد دیگش رو خودت رو ماشین خودتون تجربه میکنی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

پاشنه پات رو زمین باشه حتما. نصف پات رو گاز و کلاچ. بعد آروم پات رو از رو کلاچ بیار بالا. همزمان پات رو آروم رو گاز فشار بده. اینجوری خاموش نمیکنی. اینایی که گفتم آروم آروم انجام بده

بعد اصلا با شوهرت تمرین نکن

کلا با مرد چه شوهر، چه بابا، چه برادر تمرین نکن. فقط اعتماد بنفس آدمو میگیرن.