2777
2789

کل کارتشو هرماه میده بمن بمنم میگع هرچی دوسداری واسه خودت بخر ولی الان ماههاست ک دلم نیومده چیزی بخرم واسه خودم اینماهم میگ بخر واسه خودت اما من دلم نمیاد،بنظرتون مقداری واسه خودم بده بهتره یا همین رویع؟

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی شوهورت توی موقعیت بدیهی خرچ نکن ولی اگه هم اون داره هم تو به چیزی نیاز داری تا میتونی خری ...

نه قسطاتو داده واسه خونه هم خرید کردیم بازم داره میتونم هرچی دلم بخواد بهرم ولی اینک تا میتونم هرید کنم بنظرم زیاده رویه بازم

بخر عزیزم ،درسته که قناعت و همراهی  خیلی خوبه ولی دیگه نه اینکه شما ماهها هیچی بای خودت نخری و همه رو جمع کنی ،به خودتم‌برس

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
🤐 اگه قسط ندارین چرا خرجش نمیکنی؟

قسطاشو داده بقیشو داده بمن خرج نمیکنم چون میگم تااخر ماه کم نیاد خودش میگ کم نمیاد ولی من بازم دلم نمیاد

کل کارت پیشت باشه خوبه؟خودت مدیریت کن،یعنی پیش خودش اصلا کارت نداره؟خریدن همه چی با شماست؟

قسطاشو ذاده واسه خونه هم خرید کرده بیست تومن موند اونو دیگ میده بمن

نه خودش کارا ندارع خرجی ندارع خب تهش ی بنزین و سیگاره دیگ