انقد گریه کردم هنوز که هنوزه نمیتونم ماشین و راه بندازم موقع روشن کردن خاموش میکنم نمیدونم چرا واسم انقد سخته راه انداختم ماشین. حالم از خودم بهم میخوره احساس میکنم خنگم یا هیچ وقت راننده نمیشم. شوهرم بهم میگه استعداد نداری اصلا حتی یذره . تحقیر کردن اون از این طرف یاد نگرفتنمم از این طرف . درسته تعجب اوره این همه وقت پیشش نشستم تو ماشین بازم یاد نمیتونم بگیرم ولی باز باید انرژی مثبت بده. برگشته میگه این طوری میگم تا به خودت بیایی یاد بگیری یه تلنگر بخوری . شاید الان بیاید بگیید شوهر مام اینه ولی اصلا خوب نیست تحقیر کردن انقد گریه کردم دارم دق میکنم من خودم خنگم باشم اون نگه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من سه سال پیش گواهینامه گرفتم بعد از اون موقع چون بچه هام کوچیک بودن نشستم الان یه سال کم کم دارم بهتر میشم با تمرین انقدر از شوهرم حرف و سرزنش شنیدم خیس عرق میشدم از ترس ولی فقط تمرین و تمرین و تمرین کیلیپ های اینستا رو هم در رابطه با رانندگی ببین واقعا کمک کنندست
ی چیزی بهت بگم تا وقتی تنها نشینی پشت فرمون نمیتونی برو ی جایی که خیلی خلوته اگه شمالی برو ساحل اگه نه برو یه خیابون خلوت مثلا 5 صب برو خودت تنها بشین پشت فرمون من گواهینامه رو که گرفتم بعدش یا با مامانم میرفتم تمرین اما استرس داشتم تا وقتی کع خودم تنها رفتم استرس و ترسم ریخت دو سه بار اول که رفتم تنها خیلی میترسیدم بعد کم کم ترسم ریخت روان شدم
تو خونه وقتی دراز کشیدی هی تجسم کن یه پات رو کلاج یه پات روگاز هی حالت الاکلنگی پاتو یایین و بالا ببر بزار بره ذهنت کلاج و آروم بیار بالا به نقطه لرزش رسید آروم و ممتد گاز و فشار بده حواس به دور موتور باشه ۲ رو رد نکنه