2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

رانندگی مهارت هست

وقتی اسمش مهارته ،یعنی با تکرار و تمرین میشه بهش مسلط شد .

باید همسرت رو آگاه کنی که این رفتارش بدتر آسیب میزنه به شما چون به هر حال ممکنه شرایطی پیش بیاد که مجبور بشین کنار دستش رانندگی کنین . 

امیدوارم قبول بشی فردا 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه سال پیش گواهینامه گرفتم بعد از اون موقع چون بچه هام کوچیک بودن نشستم الان یه سال کم کم دارم بهتر میشم با تمرین انقدر از شوهرم حرف و سرزنش شنیدم خیس عرق میشدم از ترس ولی فقط تمرین و تمرین و تمرین کیلیپ های اینستا رو هم در رابطه با رانندگی ببین واقعا کمک کنندست

وااای شپهرمنم همینهاز بس تحقیرم کرد 8ساله گواهینامه گرفتم ولی پشت فرمون نمی شینم از بس میترسماز حساد ...

همیشه فکر میکردم شوهر حامیه و مسخره نمیکنه😑😑😑

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

ی چیزی بهت بگم تا وقتی تنها نشینی پشت فرمون نمیتونی برو ی جایی که خیلی خلوته اگه شمالی برو ساحل اگه نه برو یه خیابون خلوت مثلا 5 صب برو خودت تنها بشین پشت فرمون من گواهینامه رو که گرفتم بعدش یا با مامانم میرفتم تمرین اما استرس داشتم تا وقتی کع خودم تنها رفتم استرس و ترسم ریخت دو سه بار اول که رفتم تنها خیلی میترسیدم بعد کم کم ترسم ریخت روان شدم 

ن کم کم پاتو از رو کلاج بردار تو همین حین آروم گاز بده بعد از ۳ ثانیه کلااااا پاتو از روی کلاج بردار

میخوام دنده عوض کنم پامو از روی گاز بردارم یا نه همزمان روی گاز باشه و روی کلاجم بذارم عوض کنم

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

تو خونه وقتی دراز کشیدی هی تجسم کن یه پات رو کلاج یه پات روگاز هی حالت الاکلنگی پاتو یایین و بالا ببر بزار  بره ذهنت کلاج و آروم بیار بالا به نقطه لرزش رسید آروم و ممتد گاز و فشار بده حواس به دور موتور باشه ۲ رو رد نکنه

نه عزیزم هر وسالی داری بپرس .اره متوجه شدم تو حین رانندگی باید همین کارو کنی

مرسی گلم

اخه یهو که نمیشه پارو از رو گاز ورداریم ماشین خاموش میشه 😮‍💨😮‍💨

مرسی گلماخه یهو که نمیشه پارو از رو گاز ورداریم ماشین خاموش میشه 😮‍💨😮‍💨

نههه فکر میکنی اصلا نمیشه همزمان گاز و کلاج رو باهم بگیری.

ثبت نام نکردی تاحالا ؟  

نههه فکر میکنی اصلا نمیشه همزمان گاز و کلاج رو باهم بگیری.ثبت نام نکردی تاحالا ؟

۴ سال پیش رفتم اموزش دیدم موقع کرونا شد دیگع ادامه ندادم

متاسفانه