2777
2789
عنوان

بعضی خانوما رو درک نمیکنم

185 بازدید | 10 پست

چرا ازدواج رو دستاورد میدونین؟

چی بهتون میرسه؟

رقابت سر اینکه کی سریع تر ازدواج کنه و زودتر بچه دار بشه؟

سقف آرزوهای بعضیا زیر زمینه 

بخدا زنای اون ور آب همچین طرز فکریو ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا😂😂

همین تازگی رفته بودیم مراسم عقد یکی از فامیل هامون که حتی سنش از منم بچه تر بود موقع رفتن بهش تبریک گفتم برگشت گفت انشالا واسه خودت همونجا گفتم خدا نکنه شنید 😂

هر کجای دنیا که باشین ازدواج خوب و درست یک دستاورد خیلی بزرگ و مهمه

نه تنها برای خانوم ها

بلکه برای همه فارق از جنسیت ازدواج خوب یکی از مهم ترین دستاورد های زندگی هر شخصه

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

آره واقعا 

جوری تعریف شده که انگار نتیجه زندگی هر دختری باید بشه ازدواج. انگار با اون کامل میشن. و معتقدند دخترایی که تنها زندگی میکنن یا مستقل هستند، افسرده ان یا چیزی رو از دست دادن.

البته که ازدواج خوب دستاورده.داشتن خانواده خوب مگه در نهایت خواسته اکثریت نیس؟البته پز دادن نداره همونجور که رسیدن به موفقیت های مالی تحصیلی هم نداره.در هر حال هر کس برا خودش زندگی میکنه نه اطرافیان

به نظرم ایران و اروپا آمریکا نداره همه جای دنیا انسان ها درگیر عشق و عاشقی میشن. جودی آبوت زبان اصلی ببین. همش تو فکر لباس عروس و حلقه و ازدواجه. جولیا هم همینطور به خاطر یه پسر میخواست پدر مادرشم بذاره کنار. چمدونش رو بست که بره. منت یه پسر از خودش پایین تر هم کشید در حالی که مادر پدرش براش جشن ترتیب داده بودن تا با یه پسر ث وتمند ازدواج کنه. خیلی از داستان ها و رمان ها و قتل ها ی خارجی در این مورد هست. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست