تاپیک پربازدید ها رو دیدم هنگ کردم. یعنی واقعا هستن یه عده که برن پلیس فتا و شکایت کنن از کاربر ها؟ منم از اولش میدونستم کاربر الیییم فیک هست ولی در حدی که یه لبخند بزنم و رد بشم واکنش نشون دادم.مگه بیکارم بیفتم دنبال کاربر ها ببینم کی فیکه کی واقعه؟ کی چند تا کاربری داره؟ خداوکیلی یه جوری اینجا رو جدی گرفتین آدم میترسه😂
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820
خب الکی میان تاپیک میزنن ، من بیچاره چون سنم نوجوانان هست واقعیت رو میگم همش اذیتم میکنن اما دیدم بعضیا الکی تایپیک شوهرم طلاق بگیره و ... این چیزا میزنن بخدا از من سنشون کمتره😓