2777
2789
عنوان

واقعا در این حد یه عده بیکارن

505 بازدید | 32 پست

تاپیک پربازدید ها رو دیدم هنگ کردم. یعنی واقعا هستن یه عده که برن پلیس فتا و شکایت کنن از کاربر ها؟ منم از اولش میدونستم کاربر الیییم فیک هست ولی در حدی که یه لبخند بزنم و رد بشم واکنش نشون دادم.مگه بیکارم بیفتم دنبال کاربر ها ببینم کی فیکه کی واقعه؟ کی چند تا کاربری داره؟ خداوکیلی یه جوری اینجا رو جدی گرفتین آدم میترسه😂

نرفتن برا ترسوندنش گفتن فقط

و الا مگه الکیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر تاپیکی میزنم یا بعضي جاها پست میذارم میگن عههه همون دختره که پارتنرش ازش ۲۰ سال بزرگتره 

به جاش خودم اینجا دوس ندارم کسیو بشناسم یا اصلا هیچکس یادم نمی مونه واقعا واسمم مهم نیست فیک باشه یا نه  :/

:)

اینجوری گفتن که بترسوننش وگرنه فتا مگه بیکاره 

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

فتا که بلوف بوده قطعاولی بازم اینقد پیگیری قابل درک بود

من پارسال یکی چند میلیون پولمو دزدید حال نداشتم برم فتا شکایت کنم اون وقت اینا برا چند تا کاربری میرن فتا😂😂

خب الکی میان تاپیک میزنن ، من بیچاره چون سنم نوجوانان هست واقعیت رو میگم همش اذیتم میکنن اما دیدم بعضیا الکی تایپیک شوهرم طلاق بگیره و ... این چیزا میزنن بخدا از من سنشون کمتره😓

I always come back 

اره مورد دیدم اینجا فتا پیگیری کرده فکر میکنم چند سال پیش بود و طرف اخاذی کرده بود نمیدونم پولو پش گ ...

بازم مقصر خودشه. چرا اینجا اعتماد میکنن؟ بابا اینجا 90 درصدش دروغه 

دقیقا الان داشتم این تاپیک می‌خوندم ، خوش به حالشون واقعا انقد بیکارن پیگیر چه کارایی میشن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
خب الکی میان تاپیک میزنن ، من بیچاره چون سنم نوجوانان هست واقعیت رو میگم همش اذیتم میکنن اما دیدم بع ...

گلم اینجا جای نوجوان نیست. اینجا برا بارداری و این چیزاست بیشتر. شما باید مطالب سن خودتو بخونی