2777
2789
عنوان

واقعا در این حد یه عده بیکارن

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 32 پست
خب چرا باید این کارو بکنن؟بازم خیلی بیکارن

چون تاپیک هاش یه جوری بوده که بقیه دلشون میسوخته و کلا کاربر خیلی بی ادبی هم بوده همش توهین میکرده به بقیه

ولی به نظر من کلا مجازی رو نباید جدی گرفت اونایی که جدی گرفتن حالشون گرفته شد

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بابا اینجا بیکارتر هم هست 

طرف برا من تایپیک زده ک بسیجیه و ضد زنه حالا من چی گفتم؟ گفتم کودک همسری اجباری خیلی کم اتفاق میوفته و اکثر دخترای زیر ۱۸ خودشون دوس دارن ازدواج کنن و دنبال دوس پسرن

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تاپیک هاش یه جوری بوده که بقیه دلشون میسوخته و کلا کاربر خیلی بی ادبی هم بوده همش توهین میکرده ب ...

میفهمم چی میگی منم چند باری تو تاپیک هاش بودم کامنت هم گذاشتم گفتم فیکه ولی دیگه ترسوندن و پای پلیس وسط کشیدن نداشت. 

پس دیگه حرفی نمی مونه🤣🤣تایپیک میزنن بعدم اعتراض میکنی میخنده و میگه چرا خودتو مهم جلوه دادی

من بهم گفت میدونم از یه جایی هر ماه یواشکی برات پول میزنن. یا میگفت سهمیه ای

خدا شاهده دو روز فقط بهش میخندیدم 

من بهم گفت میدونم از یه جایی هر ماه یواشکی برات پول میزنن. یا میگفت سهمیه ایخدا شاهده دو روز فقط بهش ...

🤣🤣🤣🤣

کجا بهت پول میدن بیا در گوشم بگو با هم بریم بگیریم

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

میفهمم چی میگی منم چند باری تو تاپیک هاش بودم کامنت هم گذاشتم گفتم فیکه ولی دیگه ترسوندن و پای پلیس ...

ولی خب کارشون باعث شد که همه ی کاربری هاش تعلیق بشن و دیگه نتونه تاپیک فیک بزنه(البته که معلوم نیست شاید بتونه بازم سیم کارت گیر بیاره)

راستش برای ساده لوحایی که حرفاشو باور‌ میکردن و دل میسوزوندن تصمیم خوبی بود

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820