یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختری ۲۲ ساله هستم. که اوایل رابطه به فرد مقابلم که ۳۰ ساله بود وابسته نبودم. اخیرا شدیدا وابسته شدم و حتی نمیتونم به دنیایی بدون او فکر کنم. خیلی خیلی اذیت میشم. از وقتی با اون وارد رابطه شدم توجه مردم و مخصوصا آقایون به من بیشتر شد. یه جورایی توی ذهنم فکر میکنم تمام این توجه ها رو مدیون حضور اون هستم. چیکار کنم.
من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
واسه رفع اضطراب و افسردگی چی کار باید کنیم .واسه احساس گیر کردن در بمبست آرزو باید چی کار کنیم ؟با شوهری که مثل نقی معمولی مدام مانع رشد و پیشرفت زنش هست در هر عرصه ای و می خواد فقط زنش خانه دار و بچه دار باشه واسه اون باید چی کار کنیم
کسی که قبلا یه بار شوخی باهاش کردی و برا همین فکر کرده اونو مسخره کردی یا کلا خودشو ازت پایین تر ببینه برا اینکه اعتماد بنفسش کم نشه دیگه درددل نکنه باهات و همه چیو بخواد خوب جلوه بده چطور میشه کاری کنی حقیقتو بگه و راحت شه؟