2777
2789

تراپیست آقا و ارشد روانشناسی هستم.

بپرسید. سرفرصت فرصت پاسخ می دهم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس یعنی تکرار جملات انگیزشی و مثبت اندیشی  که تو کتاب های درسی شون خوندن

هر دو رو قبول ندارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دختری ۲۲ ساله هستم. که اوایل رابطه به فرد مقابلم که ۳۰ ساله بود وابسته نبودم. اخیرا شدیدا وابسته شدم و حتی نمیتونم به دنیایی بدون او فکر کنم. خیلی خیلی اذیت میشم. از وقتی با اون وارد رابطه شدم توجه مردم و مخصوصا آقایون به من بیشتر شد. یه جورایی توی ذهنم فکر میکنم تمام این توجه ها رو مدیون حضور اون هستم. چیکار کنم. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

واسه رفع اضطراب و افسردگی چی کار باید کنیم .واسه احساس گیر کردن در بمبست‌ آرزو باید چی کار کنیم ؟با شوهری که مثل نقی معمولی مدام مانع رشد و پیشرفت زنش هست در هر عرصه ای و می خواد فقط زنش خانه دار و بچه دار باشه واسه اون  باید چی کار کنیم 

کسی که قبلا یه بار شوخی باهاش کردی و برا همین فکر کرده اونو مسخره کردی یا کلا خودشو ازت پایین تر ببینه برا اینکه اعتماد بنفسش کم نشه دیگه درددل نکنه باهات و همه چیو بخواد خوب جلوه بده چطور میشه کاری کنی حقیقتو بگه و راحت شه؟

دختری ۲۲ ساله هستم. که اوایل رابطه به فرد مقابلم که ۳۰ ساله بود وابسته نبودم. اخیرا شدیدا وابسته شدم ...

فعالیت های انگیزشی و تفریحی و ارتباطات زندگیتون در چه حدیه؟

فعالیت های انگیزشی و تفریحی و ارتباطات زندگیتون در چه حدیه؟

بد نیست 

رفیق حضوری اصلا ندارم 

کلا تفریحاتمم آرایش کردن و فیلم دیدنه

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
کسی که قبلا یه بار شوخی باهاش کردی و برا همین فکر کرده اونو مسخره کردی یا کلا خودشو ازت پایین تر ببی ...

صادقانه برو در مورد اون موضوع باهاش صحبت کن و بعدش از ارزشمندی هاش بگو. و از اینکه از بودنش شما احساس خوبی دارید.