2777
2789

بستگی داره منظورتون چی باشه

در کل شما با مدرک غیر انتفاعی هم میتونین در صورت ادامه تحصیل مجوز تاسیس مطب بگیرین و محدودیتی نداره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روان‌درمانی کار میکنم و راضی هستم شغلم رو دوست دارم. گرچه هر شغلی بعد از چندین سال کار کردن روتین میشه. 

با روانشناسی میتونین درمان انجام بدید یا پژوهشگر بشید یا توی سازمان‌ها و شرکت‌ها کار کنید یا مدیر منابع انسانی شرکت‌ها باشید یا مهد کودک بزنید و یا تدریس کنید یا کارگاه‌های آموزشی عمومی بگذارید و خلاقیتهایی که خودتون میتونید به خرج بدید.

من روان‌درمانی کار میکنم و راضی هستم شغلم رو دوست دارم. گرچه هر شغلی بعد از چندین سال کار کردن روتین ...

چند ساله که کار میکنید؟

و اینکه بعد اینکه درستون تموم شد چقد طول کشید وارد کار شید؟

چند ساله که کار میکنید؟و اینکه بعد اینکه درستون تموم شد چقد طول کشید وارد کار شید؟

من 8 سال هست که مشغول به کارم. قبل از اینکه دفاع کنم سوپرویژن رفتم و کارم رو شروع کردم. 

رواندرمانی اگر دوست داشته باشید خیلی خوبه ولی بهتره کنارش یک فعالیت دیگه هم داشته باشید و این فکر میکنم مشمول همه شغل ها میشه.