2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مدرسه دولتی خیلی سطحش بالا نباشه فرقی نمیکنه؟

چی باعث شده فکر کنید غیرانتفاعی شما رو پزشک میکنه یا پزشک تحویل میده

چ بسا ک بیشتر معلماشون بازنشسته های دور از فضای کنکور هستن

دولتی + کلاس بهترین نتیجه رو داره 

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

نه هنوز، واقعا موندم بین دولتی و غیر انتفاعی از لسترس خوابم نمیبره

بسته به منطقه داره

ببین معلم های غیرانتفاعی خوبن کیان

منطقه مدرسه خوبه 

بچه ها چه جورین 

اگه همه چی اوکی هست غیرانتفاعی

وگرنه برو نمونه

چی باعث شده فکر کنید غیرانتفاعی شما رو پزشک میکنه یا پزشک تحویل میدهچ بسا ک بیشتر معلماشون بازنشسته ...

درسته ولی من میخوام رشته انسانی ثبت نام کنم چون راهنمایی غیره انتفاعی نوشتم متأسفانه برای دبیرستان مدارسی که مد نظرم هستن  و دولتین میگن مذرسه شما سهمیه مدرسه ی ما نیس و باید بری فلان مدرسه، وقتی من رفتم و مدرسه رو دیدم و دانش اموزا و والدین رو واقعا شوک. شدم چون سطح مدرسه وفرهنگی منطقه خیلی پایینه و از هر کسی میپرسم میگه وای فلان مدرسه نریا.... واسه همون واقعا نمیدونم چی کار کنم  بازم با این شرایط برم دولتی یا همون غیر انتفاعی ثبت نام کنم

درسته ولی من میخوام رشته انسانی ثبت نام کنم چون راهنمایی غیره انتفاعی نوشتم متأسفانه برای دبیرستان م ...

جامعه همه مدل آدمی داره مدرسه هم ی نمونه از جامعه اس 

هزینه غیرانتفاعی رو بدید صندلی دانشگاه بخرید بهتره

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t