سلام خانوما برا زردی نوزاد چیکار کنم خیلی سریع جواب بگیرم اصلا امکانش هست پیشگیری کرد از بروز زردی؟
من ۱۲روز دیگه زایمانمه نوزادمم پسره نگرانیم بیشتره برا زردی چون دور و برم هر چی پسر به دنیا اومده زردی داشته،از طرفی یه دختر ۴ساله دارم نگران اونم هستم نکنه برا زردی نوزادمو بستری کنن دخترم رو چند روز نتونم ببینم اولین باره تنهاش میخوام بزارم 😥
من بچم پسره کل حانلکی گرمی خوردم. گروه خونیم با بچه متفاوته. کلا یکی دوروز اونم خیییییلی خفیف زرد بود. که جتی خودمون متوجه نشدیم بهداشت گفت خیلی خفیفه. از زردی عزیزم نمیشه پیشگیری کرد
وای ک چقد استرس داری .هنوز چیزی نشده تمام فکرای منفی دور کن.پسرم 6ماهس زردی نداشت.عرق کاسنی خوردم ماه اخر .نشاسته هم تو ی لیوان اب حل میکردم میخوردم.در اخر تجربه ب من میگه از هر چی بترسم سرم میاد انرژی های منفی تو دور کن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.