2777
2789

من زیاد نمیام اینجا ولی به جرات میگم خیلی تاپیکا فیک هستش و انگار دیگه کسی هم زیاد جدی نمی گیره، من نمی دونم داستان چی بوده ولی اگه صرفا اون آدم فقط فیک بوده به نظرتون یکم زیادی روش حجمه نیست؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری بوده ۱۵ سالشه ده تا کاربری فیک داشته لو که میرفته فش میداده و نفرین میکرده

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
توهین می کرده؟ من فکر کردم فقط داستان فیک از خودش می گفته

آره عزیزم 

از وقتی فهمیدن دروغ میگه(۱۰/۱۲ تا کاربری داشت) و بهش میگفتن فیکی ، گردن که نمی‌گرفت هیچ ، به بقیه توهین هم میکرد.

از طرفی انقد داستان سرایی میکرد با کاربری های مختلف .. خیلیا براش دل میسوزوندن و خیلیا تو بعضی کاربریاش حسرت زندگیشو میخوردن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه کاربری بوده ۱۵ سالشه ده تا کاربری فیک داشته لو که میرفته فش میداده و نفرین میکرده

آخه واقعا شما ببین وضعیت رو، چرا یه نوجوون ۱۵ ساله باید این کارا رو بکنه؟ مگه نباید دنبال کلاس و زبان و بچگی باشن؟ والا من ۱۵ سالم بود تازه فهمیدم لک لک ها واقعی نیستن

توهین می کرده؟ من فکر کردم فقط داستان فیک از خودش می گفته

نه عزیزم

اینجا طرح دوستی ریخته بوده

ایتا گروه میزده

بچه هارو میبرده اونجا

اطلاعات دروغی از خودش میداده و از بقیه اطلاعات میگرفته

میرفته ناشناس بقیه از زبون من فحش میداده

از زبون من نفرین میکرده

حرفهای زشت میزده

صدتا کاربری با صد مدل زندگی داشته

مدام برای کاربرها با کاربری های مختلفش گزارش میزده

و راحت کاربرهارو تعلیق میکرده

آره عزیزم از وقتی فهمیدن دروغ میگه(۱۰/۱۲ تا کاربری داشت) و بهش میگفتن فیکی ، گردن که نمی‌گرفت هیچ ، ...

مرسی که برام توضیح دادی عزیزم، امیدوارم بتونه راه خودشو پیدا کنه و سر عقل بیاد

مرسی که برام توضیح دادی عزیزم، امیدوارم بتونه راه خودشو پیدا کنه و سر عقل بیاد

قربونت💞

ان شاـٔ الله 

یجا میگفتن تو ایتا کلاهبرداری کرده

حالا چه کلاهبرداریی نمیدونم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه عزیزماینجا طرح دوستی ریخته بودهایتا گروه میزدهبچه هارو میبرده اونجااطلاعات دروغی از خودش میداده و ...

یا خدااااا مگه میشه؟؟؟ دیگه این آدم ببخشید ولی مشکل روان داره حتما، یعنی تو تایم مدرسش هم همه روزش اینجا بوده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ آخه تهش که چی؟ این کارا چه سود و منفعتی براش داشته؟ 

یا خدااااا مگه میشه؟؟؟ دیگه این آدم ببخشید ولی مشکل روان داره حتما، یعنی تو تایم مدرسش هم همه روزش ا ...

واقعا برای ما هم سوال شده که آخرش چی بهش میرسید،؟

و اینکه در مورد من تاپیک میزد که این کاربر فیک😐😐😐😐

چون من دستشو رو کردم نمیدونست چکار کنه

روح و روانش به شدت بیماره