2777
2789

بچه ها من با یکی تو رابطه بودم سری اول پیش یکی ف*ا*ل گرفتم عجیب غریب هرچی میگفت درست بود خلاصه ما کات کردیم من باز ف*ا*ل گرفتم پیش چندتا نشونه از پارتنرم گفت راجب مریضی که داره مثلا که خیلییی عجیب بود که فهمیده و راجب یه زن گفت که من به اون زن شک داشتم همیشه و‌نشونه هایی که داد ۸۰٪ به اون زنه نزدیک بود و گفت اون زن براش د*ع*ا ی*ه*و*د*ی گرفته تو ف*ا*ل اولمو گفته بود و همین نشونه هارو از اون زن داده بود و باور کنید من هیچی بهش نگفتم هیچی 

حالا گفته این دعا اگه رفع بشه ما مسیرمون بهم میرسه بنظرتون چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاخدا نخاد ی برگ ریز از درخت نمیفته از خدا نه نه با ای جهل و دروغا و مزخرفات.

اونکه اره ولی این داستانا از قدیم بوده و هنوزم هست حتی فیلم ملک سلیمانو دیده باشی همسر حضرت سلیمان با ط*ل*س*م  ی*ه*و*د*ی

مرد چون اینا سرکارشون با شیطانه و در ازای انجام یسری کارا جنام براشون انجام میدن و کسایی در امان میمونن که ایمان خیلی قوی دارن که اکثرا اونجوری نیستیم

اخه مریضی پارتنرمو گفت از کجا فهمید

مهمه مگه؟؟

اجنه بهش میگه با این کار جن می‌فرسته براش و سمت خودت و میگه عزیزم 

ولی راهش و به زندگیتون باز کردید 

ضرر میزنند به زندگیتون و خرامه این کار 

هموشونم کافرن ،شرط این کار کافر بودنه

از اینده چیزی نگفت فقط گفت خط سرنوشتیتون سبزه اگه این سنگینی بره کنار

بزار بهم بگم اصلا نمیتونه آینده رو بهت بگه 

اگر اتفاقی درست گفت مربوط به اینکه چون اجنه زیاد عمر می‌کنه طبق تجربه میگه ولی نمیتونه از زندگی کسی بگه

مهمه مگه؟؟اجنه بهش میگه با این کار جن می‌فرسته براش و سمت خودت و میگه عزیزم ولی راهش و به زندگیتون ب ...

من شنیدم یه عده هستن که جن مسلمان دارن و اسیب نمیزنن 

ولی خوب حرفایی که گفت همشون درست بود پارتنر من خلقو خوش جوریه که واقعا انگار یه بلایی سرش اوردن عادی نیست  من کاری برای رفع این سنگینیش انجام ندم