2777
2789

بیاین یکم درد و دل کنیم 

بخدا چقدر قدر نشناس بودم ی زمانی فکر میکردم درس خوندن خیلی سختههه

اما چیزی که سخته مهارت به دست اوردن و کار کردنه عزیزان...

چون اون لامصبو یدور دو دور نمیخونی تموم شه بره

باید با تمام وجودت حفظش کنی و استفاده کنی ازش یک مرحله رو هم جا بندازی کارت خراب میشه

چه کد نویسی باشه، چه نرم افزار، چه ارایشگری و ...(اینارو مثال زدم چون خودم تجربشونو دارم)

واقعا الان شاید باورتون نشه ولی دلم میخواد برگردم درس بخونم برای کنکور اینا نه برای رشته ی بهتر فقط برای اینکه درسهههه لازم نیست استفادش کنممم مهارت نیستتت😅

البته میدونم بدیای خودشو هم داره کنکور و اینا ولی خب الان من تو شرایطی ام که درس خوندم و چیزی یادم نمیاد که استفاده کنم. هی باید تمرین کنم تمرین پشت تمرین و لعنت به تمریننن😑😑

اگه درس خوندن شغل بود الان میلیاردر بودم چون فقط خوندم تا تونستم ولی عمل، اصلا😂😂 هعیی الانم باید بخوابم فردا کارمو دوباره شروع کنم و هی تمرین تمرین...

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس میخونی یکسری چرت و پرت حفظ میکنی و تمرین 

اما مهارت که یاد میگیری مطمئنی به کارت میاد به یک هدفی یادشون میگیری لحظه لحظه پیشرفتت می بینی

شما درسم باید عمیق تمرین کنی و یاد بگیری تا موفق شی فقط فرقش اینه بدردت نمیخوره معمولا 

چی بگم درس هم خیلی سخته 

مثلا من الان داغونم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
کارت چیه

هنوز شروع نکردم فعلا دارم رزومه جمع میکنم

برنامه نویسی وبسایت از ۰ تا صد میارم بالا وبسایتا رو ولی باید چندین پروژه بزنم بعد شروع کنم پروژه بگیرم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چند سالته

۲۲

درس میخونی یکسری چرت و پرت حفظ میکنی و تمرین اما مهارت که یاد میگیری مطمئنی به کارت میاد به یک هدفی ...

دقیقا همینو میگم

کاش میشد از اون پول دراورد چون خیلیی راحتههه😂

من تجربه کار کردن هم دارم و به نظرم درس خوندن سخت تر واقعا

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

منم دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی هیچی نمیدونم هیچی ها 

میشه راهنماییم کنی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣