2777
2789
عنوان

کاش با درس خوندن و کنکور دادن میشد پول دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
منم دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی هیچی نمیدونم هیچی ها میشه راهنماییم کنی

من از ویدیوهای رایگان پایتون شروع کردم تو اپارات هست

بعد متوجه شدم علاقه دارم زیاد به این موضوع

بعدش اون استادی که ویدیوهاشو دیدم ی دوره ی ۰ تا صد وبسایت گذاشته بود پکیجشو خریدم همشو دیدم الانم دارم تمرین میکنم تا پروژه بگیرم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

هم با درس خوندن هم با کنکور میشه پول دراورد 

بسته به اینکه چجوری ازش استفاده کنی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز شروع نکردم فعلا دارم رزومه جمع میکنمبرنامه نویسی وبسایت از ۰ تا صد میارم بالا وبسایتا رو ولی با ...

درامدش چقدره د ر ماه برنامه نویسی 

میشه دورکار هم بود؟ بچه دارم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

هنوز شروع نکردم فعلا دارم رزومه جمع میکنمبرنامه نویسی وبسایت از ۰ تا صد میارم بالا وبسایتا رو ولی با ...

چند ساله شروع کردی؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

درامدش چقدره د ر ماه برنامه نویسی میشه دورکار هم بود؟ بچه دارم

والا خودم هنوز نرفتم توی خود بازارکار ولی پروژه هایی که میذارن کارفرما ها رو میبینم متغیره از ۱۰ تومن تا بالای ۲۰

اره کلا دورکاریه از این لحاظ خوبه 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چند ساله شروع کردی؟

به سال نکشیده هنوز فعلا ۷ ماه تقریبا

والا خودم هنوز نرفتم توی خود بازارکار ولی پروژه هایی که میذارن کارفرما ها رو میبینم متغیره از ۱۰ توم ...

ممنونم 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

میشه بیشتر راجع به برنامه نویسی توضیح بدی؟دوره ش هزینه چقدر بود؟سخته؟

من اول خودم با مقدماتی پایتون شروع کردم دوره هاش رایگان هست توی اپارات

بعد فهمیدم علاقه و استعداد دارم ادامه دادم با یکی از استادایی که برام رسا تر بود حرفاش ازش پکیج صفر تا صد وبسایت رو خریدم و فهمیدم چجوری یک وبسایتو بسازم از اول اول تا گذاشتنش روی دامنه ی سایت

هزینشو من تو تخفیف خریدم ۶ تومن

سخت بودنش که سخته ولی هرکاری سخته این کار مزایای تو خونه بودنو داره و اینکه هوش مصنوعی هم خیلی راحت تر کرده کارو برای ما هر سوالی داشته باشیم همیشه هست

ولی باید دوست داشته باشی کد نوشتن رو یعنی ساعتها نشستن پای کامپیوتر

باید ببینی شخصیتت چجوریه چون خیلیا رو میشناسم که نمیتونن یجا بشینن این شغل براشون مناسب نیست