2777
2789
عنوان

تکنسین داروخانه

88 بازدید | 11 پست

سلام خانوما 

میشه من به عنوان کارآموز برم یه داروخانه کار کنم؟

از کجا باید پیدا کنم؟

ینی باید برم به داروخونه ها بگم؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی آگهی های دیوار ببینید

گاهی هم خود داروخانه ها پشت در میزنن که نیرو میخوان

اگه بی تجربه ای میتونی اول توی قسمت آرایشی بهداشتی مشغول شی..بعد کم کم نسخه خوانی یاد بگیری و ...

ب عنوان کسی ک تجربه کرده

نرو نمی ارزه

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

فکر کنم دوره باید ببینی چرا درس نمیخونی تا دکتری داروسازی قبول بشی؟

لیسانس جغرافیا دارم. از مهر هم میخام برم ارشد

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

چرا

حقوق پایین کار زیاد ساعت کاری سنگین

با هر آدمی باید دهن ب دهن بشی

صاحبکار همیشه محق

حقتو نمیدن

من مدرکش داشتم البته،ولی زدم بیرون و دیگه هم نخواهم رفت

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)